Sport

Elias Charalambous, anunț surpriză după FC U Craiova – FCSB 1-3: ”De ce să nu îl folosim atacant?”

Elias Charalambous s-au arătat încântat de prestația echipei sale în partida FC U Craiova - FCSB 1-3 și a dezvăluit că toată săptămâna l-a pregătit pe Alex Băluță să joace atacant.
17.07.2023 | 00:30
Elias Charalambous anunt surpriza dupa FC U Craiova  FCSB 13 De ce sa nu il folosim atacant
Elias Charalambous s-au arătat încântat de prestația echipei sale în partida FC U Craiova - FCSB 1-3 și a dezvăluit că toată săptămâna l-a pregătit pe Alex Băluță să joace atacant. Sursă foto: Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României s-a impus extrem de clar în fața oltenilor în întâlnirea desfășurată la Târg Jiu, din cauza lucrărilor de pe stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova după festivalul IntenCity.

Elias Charalambous, prima reacție după meciul FC U Craiova – FCSB 1-3

La finalul meciului FC U Craiova – FCSB 1-3, din prima etapă a SuperLigii, antrenorul Elias Charalambous a admis faptul că ar putea să-l mai folosească și în viitor pe Malcom Edjouma în poziția de atacant.

ADVERTISEMENT

”Știam care sunt punctele forte ale lui FC U Craiova, sunt foarte bucuros că jucătorii au respectat tot ce le-am cerut. A trebuit să găsim soluții în absența lui Andrea Compagno. Am pregătit meciul cu Băluță atacant. Dacă Edjouma va da randament acolo, de ce să nu îl folosim?

Când văd jucătorii că se antrenează ca în această vară, avem încredere că rezultatele vor fi în consecință. E doar începutul, doar trei puncte, nu am câștigat nimic. Trebuie să continuăm în această manieră.

ADVERTISEMENT

Djokovic și Băluță sunt jucători care cunosc foarte bine campionatul. Pare că sunt de mult timp în echipă, n-ai zice că sunt noi. Am adus exact jucătorii de care aveam nevoie”, a declarat Charalambous.

Ce așteptări are de la derby-ul cu Dinamo

Tehnicianul cipriot a vorbit și despre derby-ul cu Dinamo din etapa a 2-a, considerând că stadionul pe care se va desfășura jocul este mai puțin important, deoarece jucătorii sunt cei care fac diferența.

ADVERTISEMENT

”Uite, avantajul sau dezavantajul e cel pe care îl fac jucătorii pe teren. Trebuie să depunem același efort, să pregătim bine meciul. E un derby, Dinamo e o echipă bună. Vreau aceeași abordare”, a spus Elias Charalambous.

Jucătorii vicecampioanei României s-au arătat încântați de jocul pe care l-au prestat în partida câștigată cu FC U Craiova și sunt încrezători că acesta poate fi anul lor, însă sunt conștiență că este abia începutul.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost schimbat la pauza meciului FC U Craiova – FCSB 1-3, deși a fost unul dintre cei mai buni în prima repriză. Jucătorul a explicat că a simțit o durere la spate la faultul în urma căruia a obținut penalty-ul.


  • Cotă BETANO pentru FCSB. 2,90 este cota pentru „12 și sub 2,5 goluri” la meciul FCSB – Dinamo

ADVERTISEMENT
Tags: