Sport

Elias Charalambous, anunț uluitor înainte de Virtus AC – FCSB: ”Olaru, Șut și Târnovanu au vrut să joace și în Supercupă”

Elias Charalambous a vorbit despre partida Virtus AC - FCSB și a precizat faptul că jucătorii Olaru, Șut și Târnovanu și-au dorit să joace și în Supercupa României.
08.07.2024 | 22:57
Elias Charalambous anunt uluitor inainte de Virtus AC  FCSB Olaru Sut si Tarnovanu au vrut sa joace si in Supercupa
Elias Charalambous a vorbit despre partida Virtus AC - FCSB și a precizat faptul că jucătorii Olaru, Șut și Târnovanu și-au dorit să joace și în Supercupa României. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Campioana României a învins Corvinul Hunedoara, scor 3-0, în Supercupa României și a câștigat primul trofeu al sezonului, însă cei 3 jucători menționați nu au evoluat deoarece reveniseră în țară doar de 24 de ore după ce au participat la EURO 2024.

Elias Charalambous schimbă primul ”11” la meciul Virtus AC – FCSB

În conferința de presă premergătoare întâlnirii Virtus AC – FCSB, din prima manșă a turului întâi al Champions League, antrenorul Elias Charalambous a anunțat schimbări în echipa de start față din primul joc al sezonului.

ADVERTISEMENT

”Anul trecut am pierdut puncte cu echipe mai slab cotate decât noi. Suntem favoriți și trebuie să demonstrăm asta. Jucătorii mei tratează meciul foarte serios. Ați văzut și săptămâna trecută în meciul din Supercupă.

Avem un lot numeros, transferurile ne vor ajuta mult. Mâine (n.r. – marți) voi face câteva schimbări în echipă față de ultimul meci. În câteva zile începe și campionatul, voi roti jucătorii. Trebuie să fim foarte serioși.

ADVERTISEMENT

Când s-au terminat meciurile echipei naționale Olaru, Șut și Târnovanu ne-au contactat și au cerut să vină direct și să joace chiar și în Supercupă, dar n-a fost posibil pentru că au aterizat cu o seară înainte. Ei s-au alăturat echipei, iar pe câțiva îi veți vedea în echipă.

Vom vedea dacă avem echipă de grupele Champions League, trebuie să o luăm pas cu pas. Sperăm să ajungem la cel mai înalt nivel”, a declarat Charalambous, înaintea meciului din deplasare cu Virtus AC.

ADVERTISEMENT

Deplasare costisitoare pentru campioana României

FCSB nu va putea conta la jocul tur cu formația din San Marino pe Vlad Chiricheș și Marius Ștefănescu. Aceștia sunt suspendați după eliminările din sezonul precedent și nici nu au făcut deplasarea cu echipa.

Mihai Stoica, președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, a dezvăluit că pe lângă problema costului uriaș al deplasării până în San Marino, o altă dificultate o reprezintă faptul că ”roș-albaștrii” nu știu nimic despre viitoarea adversară.

ADVERTISEMENT

Dacă va reușit să treacă de campioana din San Marino, așa cum este și logic, trupa lui Elias Charalambous va avea un adversar mult mai greu în turul 2 preliminar al Champions League. Este vorba de campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „12 și peste 3,5 goluri” la meciul Virtus AC - FCSB