Sport

Elias Charalambous, bucuros de reacţia fotbaliştilor de la FCSB în partea a doua cu CFR: “Le-am spus că a fost o repriză foarte slabă!”

CFR Cluj şi FCSB au încheiat la egalitate, scor 1-1 la capătul unui derby disputat. Elias Charalambous a fost dezamăgit de prima repriză, dar bucuros de reacţia jucătorilor săi.
09.04.2023 | 23:31
Elias Charalambous bucuros de reactia fotbalistilor de la FCSB in partea a doua cu CFR Leam spus ca a fost o repriza foarte slaba
Elias Charalambous, bucuros de reacţia fotbaliştilor de la FCSB în partea a doua cu CFR: "Le-am spus că a fost o repriză foarte slabă!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa a profitat din plin de remiza dintre CFR Cluj şi FCSB. Bîrligea a deschis scorul pentru gazde, însă Florinel Coman a marcat golul egalizator şi roş-albaştrii puteau da lovitura în final de meci.

Elias Charalambous, bucuros de reacţia fotbaliştilor de la FCSB în partea a doua cu CFR: “A fost o repriză foarte slabă!”

Elias Charalambous ar fi vrut ca echipa lui să câştige, dar a recunoscut că FCSB a făcut o primă repriză foarte slabă. Antrenorul principal al roş-albaştrilor l-a lăudat pe Florinel Coman şi le-a mulţumit suporterilor:

ADVERTISEMENT

“Aş fi vrut să câştigăm meciul. Prima repriză nu a fost aşa cum ne doream. Am vorbit cu jucătorii la vestiare şi le-am spus că a fost o repriză foarte slabă. Reacţia din partea secundă a fost foarte bună.

Am egalat şi am avut mai multe ocazii de a câştiga în final de meci. Nu îmi place să vorbesc individual despre jucători, Florinel Coman a arătat lucruri excelente. A marcat un gol frumos, dar este un joc colectiv.

ADVERTISEMENT

“Aş vrea să le mulţumesc suporterilor noştri care au venit să ne susţină”

Jucătorii au arătat atitudinea corectă în repriza secundă. Repet, prima repriză a fost foarte slabă. Nu am fost destul de buni. Acesta este fotbalul, nu ştii cum se joacă meciurile.

Fiecare săptămână este diferită. Mai sunt derby-uri până la final. Ne doream să câştigăm şi azi, dar asta este. De mâine începe meciul cu Farul Constanţa pentru noi.

ADVERTISEMENT

Aş vrea să le mulţumesc suporterilor noştri care au venit să ne susţină. I-am simţit alături şi vreau să le mulţumesc din partea mea, a jucătorilor şi a staff-ului”, a spus Charalambous la finalul meciului.

FCSB – Farul se joacă în a doua zi de Paşte

Principala beneficiară a acestei remize este Farul Constanţa. Echipa lui Gheorghe Hagi se desprinde la patru puncte de CFR Cluj şi la cinci lungimi de FCSB, înainte de meciul direct.

ADVERTISEMENT

Confruntarea dintre FCSB şi Farul Constanţa se va desfăşura lunea viitoare, în a doua zi de Paşte, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Roş-albaştrii au şansa să vină la doar un punct de adversară.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,12 este cota „ 1 solist” la meciul FCSB – Farul Constanţa

ADVERTISEMENT