Sport

Elias Charalambous, declarații înainte de FCSB – Corvinul: „E un jucător pe care mi-l doresc”. Video

Elias Charalambous a susținut o conferință de presă înainte de Supercupa României cu Corvinul Hunedoara. Ce jucător mai vrea la FCSB.
04.07.2024 | 11:28
Elias Charalambous declaratii inainte de FCSB  Corvinul E un jucator pe care mil doresc Video
Elias Charalambous a vorbit despre transferul lui Florin Tănase la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous vrea primul trofeu din acest sezon la FCSB. Antrenorul campioanei României îi ia în serios pe cei de la Corvinul Hunedoara înainte de meciul din Supercupa României.

Elias Charalambous, conferință de presă înainte de Supercupa României, FCSB – Corvinul: „Nu contează că e în Liga 2”

Tehnicianul cipriot și-a început conferința de presă cu performanța României de la EURO 2024: „Vreau să încep prin a felicita echipa națională pentru tot ce a făcut. A fost ceva foarte important pentru fotbalul românesc! Felicit în primul rând antrenorul și staff-ul, dar și jucătorii!”.

ADVERTISEMENT

Deși Gigi Becali nu pare foarte interesat de Supercupă, Elias Charalambous vrea să înceapă cu dreptul noul sezon: „Acum începem un an nou, avem Supercupa. Este foarte important pentru noi acest trofeu. Vreau să începem acest an cu o victorie”.

Charalambous îi ia foarte în serios pe cei de la Corvinul Hunedoara: „Ne confruntăm cu o echipă bună. Nu contează faptul că este în Liga 2. Am văzut anul trecut că are experiență și jucători de valoare. Știm că este un meci dificil, dar suntem pregătiți. Sper ca jucătorii mei să dea tot ce au mai bun și să-i facă pe suporteri fericiți”.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous nu acuză lipsa jucătorilor de la echipa națională: „Cei care sunt acum pregătiți să joace sunt cei mai importanți”

Florinel Coman, Darius Olaru, Adrian Șut și Ștefan Târnovanu nu vor fi în lotul FCSB pentru partida din Ghencea: „Jucătorii de la echipa națională sunt foarte importanți pentru echipa noastră. Dar mereu zic, jucătorii care sunt acum pregătiți să joace sunt cei mai importanți. Mâine sper ca toată lumea să fie pregătită”.

Elias Charalambous este mulțumit de jucătorii care au ajuns până acum la FCSB: „Cred că am făcut transferurile potrivite în acest sezon. Sunt mulțumit cu lotul pe care îl am la dispoziție. Există calitate în echipă, cei care au venit s-au adaptat foarte repede şi cred că ne vor ajuta în noul sezon”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, va rămâne fără cel mai important jucător și golgheterul din sezonul trecut al echipei: „Despre Florinel Coman nu am ce să spun până nu va semna. În fotbal se pot întâmpla multe în ultimul moment, până când semnătura nu e pusă pe contract nu am ce să spun.

Eu îmi doresc ce e mai bun pentru el. Florinel Coman este un jucător foarte, foarte important pentru club şi dacă oferta este bună pentru el şi pentru club, toată lumea va fi fericită”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul FCSB-ului mai vrea un jucător: „El așteaptă deocamdată”

Elias Charalambous a recunoscut că și-ar mai dori un jucător: „Pe Florin Tănase îl cunosc, am vorbit de multe ori. El aşteaptă deocamdată, este un jucător pe care cu siguranță mi-l doresc în echipă, pentru că este un jucător bun, dar în momentul acesta nu este nimic oficial”.

Cei patru jucători convocați de Edi Iordănescu la EURO 2024 nu vor avea parte de vacanță: „Să fiu sincer, aseară, după meci, jucătorii mi-au scris că vor să vină azi la antrenament. Le-am spus că au mâine liber, apoi, de vineri, vor veni să se antreneze cu noi.

Noi am vrut să le dăm câteva zile libere, dar nu au vrut, au vrut să se antreneze cu echipa. Asta spune multe”, a declarat antrenorul FCSB la conferința de presă premergătoare duelului cu Corvinul Hunedoara.

ADVERTISEMENT
1,47 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” în meciul FCSB - Corvinul Hunedoara