Sport

Elias Charalambous, explicaţii după ce FCSB a capotat în faţa Farului: “Pentru noi a picat foarte prost!”. Reacţia lui Darius Olaru

Elias Charalambous a fost dezamăgit de jocul FCSB-ului în confruntarea cu Farul, scor 2-3. Cipriotul a recunoscut superioritatea adversarului şi a spus că echipa sa a jucat slab.
22.05.2023 | 08:39
Elias Charalambous explicatii dupa ce FCSB a capotat in fata Farului Pentru noi a picat foarte prost Reactia lui Darius Olaru
Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a condus cu 2-0 pe terenul Farului Constanţa, dar formaţia lui Gică Hagi a reuşit să întoarcă scorul şi să tranşeze campionatul înainte de ultima etapă. Roş-albaştrii încheie din nou pe locul doi în campionat.

Elias Charalambous, explicaţii după ce FCSB a capotat în faţa Farului: “Nu am arătat ce trebuia!”

Elias Charalambous a fost dezamăgit de prestaţia jucătorilor săi din acest meci şi a recunoscut superioritatea echipei lui Gică Hagi în această confruntare. Cipriotul le-a cerut scuze fanilor FCSB care au făcut deplasarea:

ADVERTISEMENT

„Am jucat multe mingi lungi. Adversarul a fost mai bun. Nu am fost cei care trebuia să fim în cel mai important meci al sezonului. Pe de altă parte, dacă mă uit la ultimele meciuri ale echipei, nu pot spune nimic rău despre jucători.

Am fost foarte aproape să luptăm până la ultima etapă, dar nu am arătat ce trebuia să arătăm azi. Farul a fost mai bună în repriza a doua și a meritat victoria.

ADVERTISEMENT

“A fost important golul marcat de Farul înaintea pauzei. Pentru noi a picat foarte prost”

A fost important golul marcat de Farul înaintea pauzei. Pentru noi a picat foarte prost. Îi felicit pe cei de la Farul şi pe antrenor. În repriza a doua n-am jucat bine.

Era cel mai important meci al nostru, dar nu l-am abordat bine. Îmi pare rău pentru suporteri că au venit aici şi am pierdut. Vreau să le cer scuze”, a spus Charalambous la final.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru: “Nu ne-am retras de la 2-0, ne-am retras de la 0-0…”

Căpitanul celor de la FCSB, Darius Olaru, a spus că titlul s-a decis în timpul sezonului, iar momentul cheie din acest meci a fost golul încasat înainte de pauză de la Mateus Santos:

“Nu ne-am retras de la 2-0, ne-am retras de la 0-0… Am luat un gol copilăresc pe final de primă repriză și asta a fost. Nu știu dacă am pierdut astăzi campionatul, ci în timpul sezonului.

ADVERTISEMENT

Titlul nu s-a jucat astăzi. În fiecare an vorbim de maturitate pe final de sezon. Astăzi n-am arătat-o. Am primit 3 goluri pe greșeli personale. Nu poți câștiga în aceste condiții”, a spus Olaru.

ADVERTISEMENT