Sport

Elias Charalambous, noul antrenor de la FCSB, l-a impresionat cu o singură replică pe Mihai Stoica: „Peste așteptări!”

Elias Charalambous l-a surprins plăcut pe Mihai Stoica, încă din primele momente petrecute la FCSB. Managerul general îl laudă pe cipriot.
01.04.2023 | 13:50
Elias Charalambous noul antrenor de la FCSB la impresionat cu o singura replica pe Mihai Stoica Peste asteptari
5.000 de euro e salariul lui Elias Charalambous la FCSB. Sursă foto: Captură Youtube@fcsbtv
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous este noul antrenor al FCSB, iar Mihai Stoica a fost deja surprins de cipriot înainte de meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre Elias Charalambous: „Știam pe cine aducem. Vine cu ceva nou”

Managerul general al FCSB e convins că Elias Charalambous este un plus pentru vicecampioana României: „Eu știam pe cine aducem, dar nu știam ce impact va avea. Mâine, la conferința de presă, vă veți face o primă impresie. Este peste așteptări.

ADVERTISEMENT

Vine cu ceva nou, are aceeași filosofie pe care o avem și noi despre fotbal și nu doar că ne va ajuta, dar poate fi o mutare foarte importantă în lupta pentru titlu”.

Mihai Stoica spune că Elias Charalambous este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în fotbalul modern, ceea ce mulți antrenori nu fac: „M-au impresionat cunoștințele sale ieșite din comun. Sunt foarte mulți antrenori nu tocmai interesați de fenomenul fotbalistic, care cred că este suficient să se concentreze strict pe problemele echipei pe care o antrenează.

ADVERTISEMENT

Dar în mod normal, dacă-ți respecți meseria, trebuie să te uiți la meciuri, așa înmagazinezi cunoștințe”, a fost „înțepătura” subtilă a lui Meme.

Cum l-a impresionat Elias Charalambous pe Mihai Stoica: „I-am spus că avem un jucător titular la Poli Iași – Gloria Buzău”

Noul antrenor al FCSB l-a citit pe imediat pe fotbalistul împrumutat în Copou: „Elias se uită, ieri i-am spus că avem un jucător titular la Poli Iași – Gloria Buzău, numărul 7, pe Musi, și apoi mă întreba de ce nu joacă în partea stângă. I-am zis că deși acolo este poziția lui, îl folosesc oamenii unde au nevoie. E implicat și are ochi”.

ADVERTISEMENT

Primele declarații ale noului antrenor al FCSB: „Nu regret că am acceptat să vin”

Elias Charalambous a susținut prima conferință la FCSB și e nărădător să debuteze pe bancă: „Sunt bucuros să fiu din nou aici, după 10 ani. Să primească o ofertă de la FCSB este extraordinar, este cel mai mare club din ţară. A reuşit multe lucruri în Europa, foarte cunoscut peste tot în lume, cu suporteri extraordinari, o istorie uriaşă şi nu regret că am acceptat să vin.

A fost o surpriză plăcută (n.r. primul contact cu jucătorii). Atmosfera din sânul echipei este fantastică. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am experienţă în fotbal şi pot înţelege starea de spirit din vestiar şi din jurul echipei este foarte bună.

ADVERTISEMENT

Pentru mine, contează foarte mult să fie o atmosferă bună pentru că te ajută să faci multe lucruri bune. De asemenea, o altă surpriză plăcută a fost faptul că aici sunt condiţii foarte bune de lucru.

Sunt genul de persoană care crede în ideea de a munci zi de zi. În acest moment nu pot să vorbesc decât despre jocul cu Sepsi, de luni. Vom aborda fiecare meci în parte. Obiectivele clubului sunt cunoscute pentru toată lumea, dar cel mai important meci este următorul”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,98 este cota pentru „prima repriză: egal” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT