Sport

Elias Charalambous, primele declaraţii ca antrenor la FCSB: “Nu regret că am acceptat să vin. Este un club cu istorie uriaşă”. Video

Elias Charalambous a dat primele declaraţii din postura de antrenor la FCSB. Cipriotul susţine că nu are regrete, dar s-a ferit să spună că echipa va câştiga campionatul.
31.03.2023 | 18:27
Elias Charalambous primele declaratii ca antrenor la FCSB Nu regret ca am acceptat sa vin Este un club cu istorie uriasa Video
Elias Charalambous a susținut conferința de presă premergătoare duelului Universitatea Craiova - FCSB. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

FCSB are un nou antrenor cu licenţă Pro. Este vorba de Elias Charalambous, care în urmă cu 10 ani a fost jucătorul celor de la FC Vaslui. Cipriotul îl va ajuta pe Mihai Pintilii până la finalul actualei stagiuni.

Elias Charalambous, primele declaraţii ca antrenor la FCSB: “Nu regret că am acceptat să vin”

Elias Charalambous a dat primele declaraţii din postură de antrenor principal la FCSB, spunând că este bucuros să fie la un club de o asemenea talie. Antrenorul a fost reţinut  şi s-a ferit să vorbească de titlu:

ADVERTISEMENT

“Sunt bucuros să fiu din nou aici, după 10 ani. Să primească o ofertă de la FCSB este extraordinar, este cel mai mare club din ţară. A reuşit multe lucruri în Europa, foarte cunoscut peste tot în lume, cu suporteri extraordinari, o istorie uriaşă şi nu regret că am acceptat să vin.

A fost o surpriză plăcută (n.r. primul contact cu jucătorii). Atmosfera din sânul echipei este fantastică. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am experienţă în fotbal şi pot înţelege starea de spirit din vestiar şi din jurul echipei este foarte bună.

ADVERTISEMENT

“M-am simţit foarte bine în România, mi-am făcut prieteni buni aici şi sunt foarte fericit că m-am întors”

Pentru mine, contează foarte mult să fie o atmosferă bună pentru că poţi te ajută să faci multe lucruri bune. De asemenea, o altă surpriză plăcută a fost faptul că aici sunt condiţii foarte bune de lucru.

Sunt genul de persoană care crede în ideea de a munci zi de zi. În acest moment nu pot să vorbesc decât despre jocul cu Sepsi, de luni. Vom aborda fiecare meci în parte. Obiectivele clubului sunt cunoscute pentru toată lumea, dar cel mai important meci este următorul.

ADVERTISEMENT

Ne antrenăm şi suntem concentraţi pentru meciul de luni. Îmi amintesc în română “Ce faci?”. Glumeam. M-am simţit foarte bine în România, mi-am făcut prieteni buni aici şi sunt foarte fericit că m-am întors. 

Sper să avem succes împreună deoarece aceasta este provocarea mea aici”, a spus Elias Charalambous în primul interviu acordat de la instalarea ca antrenor principal la FCSB.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Elias Charalambous a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, urmând ca apoi să se ia o decizie în privinţa lui. El are rolul de a-l ajuta pe Mihai Pintilii şi va fi remunerat cu 5000 de euro lunar.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,32 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: