Elicopter SMURD, chemat de urgență pe plaja Corbu! Un bărbat scos din valuri a murit

Alexandru Năstase   
în HotNews
25/07/2020, 12:31
Elicopter SMURD, chemat de urgență pe plaja Corbu! Un bărbat scos din valuri a murit GALERIE FOTO
Tragedie pe plaja din Corbu. Sursa foto - facebook

Un elicopter SMURD a fost chemat de urgență pe plaja Corbu! Acesta a aterizat în apropiere zonei în care turiștii și-au pus corturile.

Medicii au efectuat protocolul de resuscitare în cazul unui bărbat scos din apă. Zeci de minute s-au chinuit echipajele de intervenție să-l aducă la viață pe acesta.

În cele din urmă, doctorii au fost nevoiți să declare decesul. Bărbatul a fost scos din mare de alți turiști și era inconștient.

Tragedie pe plaja din Corbu

Acesta avea 45 de ani. „Am fost solicitaţi să intervenim pentru salvarea unei persoane de sex masculin, pe plaja Corbu.

Din primele informaţii, bărbatul este resuscitat. Medicii n-au avut însă ce face și au declarat decesul”,  a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

La faţa locului a ajuns elicopterul SMURD şi şenilata de la punctul de prim-ajutor Corbu. Vă readucem aminte că plaja sălbatică de la Corbu este o plajă neamenajată.

Aceasta este în administrarea Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării. În ultimele săptămâni, mii de turişti au ales să vină pe acestă plajă.

Plaja Corbu este situata la mica distanta de renumitele statiuni Mamaia si Navodari la sud si rezervatia Delta Dunarii la Nord.

Aceasta este retrasa și salbatica, pe alocuri nisipul fin fiind amestecat cu cochilii de scoici si melci. Apa este curata, aceasta fiind preferata turistilor care cauta o oaza de liniste si recreere.

Închide ×