Premier League

Elicopterul patronului lui Leicester City s-a prăbuşit! Imagini sfâșietoare de la locul accidentului

28.10.2018 | 15:07
Elicopterul patronului lui Leicester City sa prabusit Imagini sfasietoare de la locul accidentului

Tragedie după meciul din Premier League dintre Leicester City şi West Ham United, încheiat 1-1. Imediat după finalul meciului, elicopterul deţinut de patronul thailandez Vichai Srivaddhanaprabha s-a prăbuşit în apropierea stadionului Kings Power, anunţă Daily Mail.

UPDATE, ora 15:00. Imagini sfâșietoare de la locul accidentului de elicopter. Englezii le-au făcut publice.

Elicopterul patronului lui Leicester City s-a prăbuşit!
Elicopterul patronului lui Leicester City s-a prăbuşit!

UPDATE, ora 12:00. Încă nu există o confirmare oficială privind decesul patronului lui Leicester City, însă Mirror anunţă că Vichai Srivaddhnaprabh şi fiica acestuia erau printre cei cinci oameni aflaţi la bordul elicopterului prăbuşit.

Vichai Srivaddhnaprabh
Vichai Srivaddhnaprabh, patron Leicester City

UPDATE, ora 09:30 / La Gazzetta dello Sport anunţă că Vichai Srivaddhanaprabha şi fiul acestuia se aflau la bordul elicopterului. La bordul aparatului de zbor se mai aflau şi cei doi piloţi. În urma catastrofei aviatice nu a existat niciun supravieţuitor.


UPDATE, ora 08:00 / BBC anunţă că Vichai Srivaddhanaprabha, patronul lui Leicester, se afla în elicopterul prăbuşit. Jurnaliştii englezi scriu că o sursă din cadrul familiei omului de afaceri thailandez a dezvăluit informaţia.


UPDATE, ora 01:12. Ultimele informații spun că cei de la King Power vor da un comunicat de presă la primele ore ale dimineții. Patronul Vichai Srivaddhanaprabha s-ar fi aflat la bordul elicopterului, informație care nu a fost confirmată încă oficial. De la locul accidentului a plecat o ambulanță cu o viteză destul de scăzută și fără semnalele acustice activate.

UPDATE, ora 00:20. Clubul Leicester City a dat prima reacţie oficială: “Ajutăm Poliţia din Leicestershire şi serviciile de urgenţă în cazul unui incident major la stadionul King Power”


UPDATE, ora 00:08. Din informaţiile Sky News, câteva persoane au murit în acest accident. Nu este confirmată ştirea că patronul Vichai Srivaddhanaprabha ar fi murit.


UPDDATE, ora 00.00. Patronul elicopterului era în elicopter, susţine Mirror. Toată lumea aşteaptă cu înfrigurare veşti despre victimele acestui accident.


UPDATE, ora 23:54. A fost publicat şi momentul în care elicopterul a decolat de pe gazonul de pe King’s Power Stadium. Specialiştii din studioul BT Sport chiar glumeau în momentul în care rulau pe ecran imaginile cu elicopterul care pleca.

VIDEO: 

UPDATE, ora 23:50. A fost stins incendiul, însă elicopterul patronului lui Leicester City este distrus în totalitate.


UPDATE, ora 23:35. Autocarul echipei West Ham United a plecat de la stadion, însă jucătorii lui Leicester încă sunt la stadion. Englezii scriu că elicopterul avea o problemă la elicea din spate, iar din această cauză a căzut în spirală.


UPDATE, ora 23:33. Englezii scriu că patronul thailandez a fost la meciul cu West Ham şi el a fost de obicei preluat de elicopter după confruntările din Premier League. De această dată, familia sa nu a fost alături de el la stadion.


Fostul fotbalist englez, Gary Lineker, actualmente jurnalist, a scris pe contul de twitter: “Accidentul de elicopter arată stupefiant. Nu ştim dacă şi câte victime sunt” La locul accidentului au mers mai multe ambulanţe.

Din informaţiile obţinute de cei de la Daily Mail, Vichai Srivaddhanaprabha era prezent la meci şi au fost mari şanse ca el să fie în elicopter în momentul producerii accidentului. Un martor a declarat pentru englezi: “A ieşit din stadion (n.r. elicopterul) şi a început să se învârtă. A fost ca o spirală. A lovit pământul şi bang! a început să ardă. Era de cealaltă parte a parcului, nu cred că sunt oameni acolo. Tremur tot”

Fanii şi jucătorii lui Leicester City au izbucnit în lacrimi imediat ce au aflat de accident, mai ales că flăcările uriaşe ale elicopterului în flăcări erau vizibile de la stadion. Jucătorii Harry Maguire şi Jamie Vardy au reacţionat deja pe reţelele de socializare postând mesaje “emoji” prin care îşi exprimă solidaritatea alături de club şi victime. Până în acest moment, nimeni nu ştie ce se întâmplă cu patronul şi unde este el.

Confruntarea dintre Leicester City şi West Ham s-a încheiat 1-1 în Premier League. Golurile au fost marcate de Ndidi 89 şi Balbuena 30.

VEZI VIDEO: