Life

Eliminare dură la Chefi la Cuțite. Cătălin Scărlătescu a răbufnit: “Ies la pensie”

Eliminare dură la Chefi la Cuțite. Ce a spus chef Cătălin Scărlătescu și de ce era revoltat. A spus că o să iasă la pensie!
17.05.2023 | 07:12
Eliminare dura la Chefi la Cutite Catalin Scarlatescu a rabufnit Ies la pensie
Eliminare dură la Chefi la Cuțite. Foto Antena 1
ADVERTISEMENT

Eliminare dură la Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu a răbufnit și chiar a spus că este momentul să iasă la pensie!

Eliminare dură la Chefi la Cuțite. Cum a reacționat Cătălin Scărlătescu

Chef Cătălin Scărlătescu a fost extrem de supărat în ultima ediție de la Chefi la cuțite. Acesta a pierdut din nou un concurent și de aceea a ajuns să spună că ar fi momentul să iasă la pensie.

ADVERTISEMENT

Elena Ciot Monda este concurenta care a plecat acasă, din echipa lui chef Scărlătescu. Această veste nu era deloc la ceea ce se aștepta bucătarul.

Tocmai de aceea, Cătălin Scărlătescu a reacționat dur și a spus că în doar câteva zile nici nu va mai avea treabă în competiție. Acesta ar putea ieși la pensie pentru că i-ar fi eliminați toți concurenții, dacă va continua în acest ritm.

ADVERTISEMENT

 „Astăzi e o zi foarte frumoasă! E trist! Ies la pensie într-o săptămână în ritmul ăsta”, a declarat acesta după o nouă eliminare dură la Chefi la cuțite.

Ce a spus concurenta după eliminare

Pentru a se apăra, concurenta care a primit cel mai mic punctaj a spus că a avut o zi proastă. Elena a primit doar cinci puncte, motiv pentru care a fost trimisă acasă.

ADVERTISEMENT

„A fost ziua mea proastă, îmi cer scuze! Știu că te-am dezamăgit”, i-a spus Elena Ciot Monda juratului.

În schimb o foarte mare bucurie a avut chef Sorin Bontea. Acesta a câștigat din nou și această probă. După ce Gina Pistol a anunțat punctajul final, bucuria pentru concurenți și pentru jurat a fost imensă. „Mi s-a zbârlit părul pe mine! Am câștigat, incredibil!”, a spus chef Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

Și în primul battle, tot chef Sorin Bontea a fost cel care a câștigat în fața celor doi competitori ai săi, Florin Dumitrescu și chef Scărlătescu. Eliminat a fost tot un concurent de la chef Scărlătescu din echipă.

ADVERTISEMENT