Life

Eliminare la Survivor România, 22 februarie 2023. Un războinic a plecat acasă

Eliminare la Survivor România, 22 februarie 2023. Este un singur concurent care va pleca acasă în ediția din această seară.
22.02.2023 | 23:22
Eliminare la Survivor Romania 22 februarie 2023 Un razboinic a plecat acasa
Eliminare la Survivor România, 22 februarie 2023. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT
22-02-2023
21:33

Eduard Gogulescu a părăsit competiția Survivor România 2023

Deși a intrat doar de puțin timp în competiție, Eduard Gogulescu a avut ghinionul să se accidenteze încă de la primele jocuri, iar asta i-a făcut pe Războinici să-l nominalizeze spre eliminare. Tânărul DJ a întrunit cel mai mic număr de voturi din partea publicului, astfel că domnul Dan a fost nevoit să-l anunțe că părăsește show-ul Survivor România 2023. 

„Nu pot să spun că nu mă așteptam”, a susținut Eduard Gogulescu atunci când și-a auzit numele. Războinicul a fost dezamăgit că pleacă, dar le-a mulțumit colegilor din echipa albastră pentru tot ce l-au învățat și pentru că i-au arătat că prieteniile adevărate există. 

22-02-2023
20:45

Jocul de recompensă a fost câștigat de Războinici

Recompensa de astăzi, mesaje vocale de la prietenii de acasă, a fost câștigat de Războinici cu 6 la 10. Deși la începutul meciului, Faimoșii s-au ținut după ei și nu-i lăsau prea mult să înainteze, spre final au pierdut energia.

„10 la 6 în favoarea Războinicilor! Câștigă Alexandra Ciomag pentru ei. Punctul precedent, adus de Ionuț Iftimoaie, i-a ținut pe Faimoși în joc!”, a anunțat prezentatorul Daniel Pavel. 

Cum era de așteptat, Faimoșii au fost revoltați pe modul în care au interacționat la joc. Mihai Zmărăndescu a susținut că nu-și poate pune sănătatea în pericol pentru că anumite persoane din echipă nu sunt suficient de puternice.

Ionuț Iftimoaie i-a dat dreptate și a afirmat că exact acesta este motivul pentru care atunci când se fac nominalizări trebuie să se aleagă pe criterii solide, nu pe „ochi frumoși”. În același timp, scandalul dintre DOC și Kamara s-a adâncit. 

Cei doi s-au îmbrâncit din nou și și-au aruncat cuvinte grele unul celuilalt, spre satisfacția Războinicilor, care au remarcat că „spectacolul”  a început. DOC l-a numit pe Kamara „element” și a afirmat că nu mai poate conviețui cu el, așa că a cerut publicului să voteze în așa fel încât unul dintre ei să plece acasă. 

De asemenea, Kamara l-a caracterizat pe coechipierul său ca fiind un om rău și un „plagiator”, care strică energia grupului și a susținut că rapperul a insistat și le-a cerut Faimoșilor să nu-l mai lase pe el să intre pe teren. 

Este o seară plină de emoții pentru concurenții Survivor România, deoarece în ediția de pe 22 februarie se fac eliminări. Unul dintre participanți va pleca acasă, după voturile celor de acasă.

Eliminare la Survivor România, 22 februarie 2023

Ediția de pe 22 februarie de la Survivor România este una plină de suspans, tensiune și emoții, pentru că un concurent va pleca acasă.

ADVERTISEMENT

Cei care sunt în pericol de eliminare sunt  Alexadra Ciomag, Robert și Eduard de la Războinici, iar de la Faimoși Doc, Kamara și Ionuț Iftimoaie.

În ediția trecută, Războninicii au reușit să obțină victoria în fața adversarilor, și implicit a doua imunitate a săptămânii. Astfel că Faimoșii au fost puși în fața faptului împlinit și au fost nevoiți să nominalizeze persoane pe care ar vrea să le vadă plecând acasă.

ADVERTISEMENT

Remus este cel care a obținut colanul de imunitate individuală și a făcut o nominalizare ce a strânit multe discuții. Concurentul a spus numele lui Doc, care a fost extrem de nemulțumit.

Doc s-a apărat după argumentele date de Remus și l-a asemănat pe acesta cu un șarpe și cu un balaur pe care speră să îl învingă și să fie votat de oamenii de acasă.

ADVERTISEMENT

Doc, lăudat de Războinici. Conflictele continuă la Faimoși

Și Kamara a fost nominalizat în ediția trecută, de către Ada, care a obținut colanul de imunitate. Concurentul s-a arătat stupefiat de această decizie pentru că consideră că face totul, atât pe teren, cât și în tabără.

Discuțiile continuă și în această seară, după consiliul de nominalizare, iar un Războinic chiar îi laudă pe Doc, unul dintre cei mai criticați adeversai ai lor.

ADVERTISEMENT

„DOC e creier, modul în care le spune și le face, mi se pare că e genial”, va spune unul dintre Războinici în această seară, în noua ediție Survivor.

În schimb, tensiunea este la cote maxime în tabăra Faimoșilor, iar cuvintele grele dintre concurenți nu se termină nici azi: ”Fiecare zi aici, cu acest demon, e un coșmar”, va spune unul dintre concurenții ce este în pericol de eliminare la Survivor România 2023.

ADVERTISEMENT