Life

Eliminare neașteptată la Burlacul. Ce decizie a luat Andi Constantin: „Am pierde timpul unul celuilalt”

Eliminare neașteptată la Burlacul, în ediția din 10 iunie. Iată ce decizie a luat Andi Constantin în privința unei concurente.
11.06.2021 | 09:13
Eliminare neasteptata la Burlacul Ce decizie a luat Andi Constantin Am pierde timpul unul celuilalt
ADVERTISEMENT

Andi Constantin a eliminat o altă concurentă în cea mai nouă ediție a show-ului Burlacul. Alegerile sunt tot mai greu de făcut, acum că acest sezon se apropie de final.

Burlacul a eliminat concurenta cu care a vrut să creeze o legătură de-a lungul timpului. Din păcate, între cei doi nu s-a format acea conexiune la care spera tânărul.

ADVERTISEMENT

Eliminare neașteptată la Burlacul. Ce decizie a luat Andi Constantin

În ediția 14 a show-ului matrimonial Burlacul, Andi Constantin a decis să o elimine pe Oana Barbu. Tânărul este de părere că între ei nu s-a format acea conexiune specială, cu toate că au încercat să se apropie de-a lungul timpului.

De multe ori, Andi Constantin a spus că Oana Barbu este una dintre concurentele lui preferate. De data aceasta, burlacul a ales ca parcursul ei în emisiune să se oprească în acest episod.

ADVERTISEMENT

Andi Constantin a mărturisit că nu ar vrea ca relația de prietenie pe care o are cu Oana Barbu să se termine odată cu eliminarea ei.

Fostul concurent de la Insula Iubirii i-a spus tinerei că ar vrea să păstreze legătura cu ea după ce se va termina acest sezon al show-ului.

ADVERTISEMENT

Tânărul a spus că a considerat din prima clipă că Oana ar putea fi perfectă în rolul de soție, doar că ei nu sunt potriviți unul pentru celălalt.

Oana Barbu a fost asigurată de burlac că întotdeauna va fi acolo pentru ea atunci când va avea nevoie de un prieten.

ADVERTISEMENT

„Încă din prima clipă am constatat că eşti ‘wife material’, adică femeia potrivită pentru a deveni soţie.

Consider că eşti în momentul perfect al vieţii tale să faci lucrul ăsta, dar eu nu sunt cel care merită să se bucure de toate calităţile pe care tu le ai.

Mă uit la tine şi văd o femeie fără cusur, o femeie cu care am încercat, mi-am dorit, am sperat, îmi doresc să fim prieteni.

În mine vei găsi oricând un prieten, dacă vei avea nevoie de un sfat, oricând, iar asta e o promisiune”, i-a transmis Andi Constantin Oanei Barbu.

De ce a ales Andi Constantin să o elimine pe Oana Barbu

Andi Constantin a mărturisit de ce a ales ca Oana Barbu să plece din emisiune. Burlacul consideră că cei doi nu ar fi potriviți să formeze un cuplu, dar își dorește ca relația lor de prietenie să nu se oprească aici.

„De aici dacă am continua, am pierde timpul unul celuilalt. Cred că este corect faţă de ea şi de mine să realizăm chestia asta şi să acceptăm că aici se opreşte.

(…) Ne placem unul pe celălalt, dar nu într-atât încât să devenim iubiţi. Nu ne mâncăm din priviri, nu există niciun joc de seducţie. Comunicăm foarte bine, însă cam atât.

(…) Mie Oana îmi este dragă, nu aş vrea să fie finalul oricărei relaţii avute cu Oana, aici. Vreau să continuăm să vorbim, să ne vedem”, a declarat Andi Constantin.

Oana Barbu este din Vulpeni, județul Dolj, însă acum locuiește în Craiova și este consultant financiar. Tânăra este pasionată de muzică și fotbal.

ADVERTISEMENT