Life

Eliminare neașteptată la Chefi la Cuțite. Din păcate, Sorin Bontea a pierdut o concurentă

Eliminare complet neașteptată la Chefi la Cuțite. Chef Sorin Bontea a ajuns să piardă o concurentă, în momentul în care se aștepta mai puțin.
02.11.2022 | 00:18
Eliminare neasteptata la Chefi la Cutite Din pacate Sorin Bontea a pierdut o concurenta
Sorin Bontea a rămas uimit de ultima eliminare de la Chefi la Cuțite. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emoții, lacrimi, dar și răsturnări de situație. Cam așa s-a putut caracteriza ediția din această seară de la Chefi la Cuțite. Chef Sorin Bontea a pierdut o concurentă extrem de importantă.

Gina Pistol, uimită de atitudinea concurenților în această seară

Toate cele trei echipe au ajuns la duel în această seară, iar la un moment dat, chef Sorin Bontea și colegul său, chef Florin Dumitrescu au ajuns să fie la egalitate cu farfurie de battle.

ADVERTISEMENT

Având în vedere situația complet neașteptată, cei doi au fost nevoiți să își trimite la luptă o parte dintre concurenți.

Presiunea și-a spus cuvântul apoi, atât în cazul celor trei jurați, cât și în cazul concurenților. Nimeni nu avea să știe cine va pleca într-un final acasă.

ADVERTISEMENT

La final din păcate, cei trei jurați nu au fost surprinși de preparatele concurenților. Nici măcar Gina Pistol nu s-a arătat prea încântată, ci din contră, nu a înțeles de ce unii chiar nu s-au putut descurca în cele 30 de minute care le-au fost acordate.

”Este o probă la care eu m-aș fi descurcat imediat în 30 de minune. Nu înțeleg cum și de ce, pentru voi, a fost cea mai complicată probă de până acum.

ADVERTISEMENT

Nu avem astăzi 15 puncte, astăzi 3 dintre voi se vor salva cu 7 puncte”, a spus Gina Pistol în timpul emisiunii.

La final, cel mai apreciat preparat a fost cel al Floricăi Baboi, care a primit 14 puncte. De cealaltă parte, Dan Manciu a reușit să strângă doar 12 puncte, în timp ce Titus, cel care l-a enervat la un moment dat pe Cătălin Scărlătescu, Mădălina Cafadaru și Oxi au strâns 11 puncte.

ADVERTISEMENT

Brigitta Gheorghe a strâns 7 puncte, alături de Paco și Tobi, în timp ce Adrian Stroe a obținut doar 8 puncte.

Carmen Cojocar a fost eliminată de la Chefi la Cuțite

Cel mai mic punctaj din întreaga ediție a fost a lui Carmen Cojocar. Concurenta a strâns doar 6 puncte, fiind astfel eliminată de la Chefi la Cuțite.

Sorin Bontea s-a arătat destul de dezamăgit, pentru că tânăra era extrem de muncitoare și chiar și-a dat silința în fiecare ediție. ”Îmi era dragă și încă îmi este. Cuminte, muncitoare, și-a dat toată silința să facă cât mai multe și cât mai bun!”, a mai adăugat el.

Momentul a fost emoționant și pentru Brigitta Gheorghe, care a izbucnit în plâns după punctajul obținut. S-a simțit ușurată că nu a fost eliminată, însă chiar și așa, a reușit să îi dezamăgească pe cei trei chefi.

Amintim că Sorin Bontea a mai fost dezamăgit și săptămâna trecută, când un alt concurent la care se aștepta cel mai puțin a fost eliminat.

ADVERTISEMENT