Life

Eliminare neașteptată la Chefi la Cuțite. Greșeala făcută de unul dintre concurenți: ”Îmi pare rău”

O nouă eliminare a avut loc la Chefi la Cuțite. Încă un concurent a plecat acasă. Ce greșeală a făcut în fața juraților.
25.05.2023 | 07:30
Eliminare neasteptata la Chefi la Cutite Greseala facuta de unul dintre concurenti Imi pare rau
Ce concurent a părăsit competiția culinară. Jurații, dezamăgiți de farfuria lui. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Competiția culinară Chefi la Cuțite devine tot mai dură și îi ia prin surprindere pe mulți. Miercuri seară a avut loc o nouă eliminare neașteptată. Un concurent a plecat acasă, din cauza unei greșeli pe care a făcut-o cu preparatul său.

Ce concurent a mai plecat acasă de la Chefi la Cuțite. Cum i-a nemulțumit pe jurați

Echipa lui Cătălin Scărlătescu a mai rămas fără un participant. În ediția din 24 mai, acesta a primit cel mai mic punctaj față de adversarii săi, din partea juraților. Doar trei puncte au considerat ei că merită farfuria concurentului.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Mario Zahariea. Bărbatul a ajuns în situația eliminării după ce s-a prezentat în fața lui Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu cu un meniu în care carnea nu era gătită suficient. Chiar dacă el a plecat acasă, în urma lui a rămas soția sa, și ea parte din sezonul cu numărul 11.

”Îmi pare rău că plec pentru o gafă de super începător și îmi vine să intru în pământ de rușine! Mai are o șansă soția mea. Cred că nu o să-i fie ușor câteva zile. O să încerc să îi ridic moralul.

ADVERTISEMENT

Inima mea e și la echipa roșie. N-am cum să ascund tristețea din sufletul meu. Am plecat cu cea mai mică notă din concurs.”, au fost cuvintele lui Mario Zahariea când a aflat că nu mai merge mai departe la Chefi la Cuțite.

Noi concurenți au intrat în emisiunea Chefi la Cuțite

Mario Zahariea a fost al treilea concurent care a părăsit echipa gri. Tot miercuri seară, au avut loc unele schimbări în fiecare tabără. Asta după ce chef Florin Dumitrescu și-a folosit o amuletă care îi permitea să introducă în concurs nume din bootcamp.

ADVERTISEMENT

”Este momentul oportun să putem face această mișcare, pentru că avem minus cinci oameni în echipe. Practic, avem ocazia de a oferi echipelor numărul initial de concurenți. Amuleta asta îmi oferă puterea de a băga oameni în taberele adverse, ceea ce mi se pare malefic dacă o joci deștept”, a transmis maestrul bucătar.

Drept urmare, Florin Dumitrescu a refăcut echipele, datorită amuletei sale, astfel: în tabăra roșie au fost acceptați Matthew Ehsanmehr și Adriana Stănescu, în cea neagră, Ștefan Nistor și Iulia Istrate, iar în cea gri a pătruns Stelian Nistor.

ADVERTISEMENT

Chefi la Cuțite se află la sezonul cu numărul 11. Rămâne de văzut cine îl va câștiga, după ce sezonul 10 a fost al Floricăi Boboi. Concurenta a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea și a dat dovadă de mult profesionalism. Ea a primit trofeul competiției culinare și cecul de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT