Life

Eliminare neașteptată la Chefi la Cuțite, în echipa lui Florin Dumitrescu. Concurenții, în lacrimi

Eliminare neașteptată la „Chefi la Cuțite”, în ediția de marți seară. Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă importantă.
19.05.2021 | 09:16
Eliminare neasteptata la Chefi la Cutite in echipa lui Florin Dumitrescu Concurentii in lacrimi
ADVERTISEMENT

În ediția de aseară a show-ului „Chefi la Cuțite”, a avut loc o eliminare neașteptată, astfel că chef Florin Dumitrescu a mai pierdut pe cineva. Preparatul concurentei nu s-a ridicat la așteptările juraților.

Chef Dumitrescu a fost dezamăgit de felul de mâncare pe care l-a gătit concurenta eliminată din echipa lui, pe bază de pepene și cușcuș.

ADVERTISEMENT

Eliminare neașteptată la Chefi la Cuțite, în echipa lui Florin Dumitrescu. Concurenții, în lacrimi

Este vorba despre Gabriela Porumbel sau „Porumbița”, așa cum este porecla ei. Concurenții au avut de făcut salate la proba de duel, însă alegerea concurentei nu a fost deloc una inspirată.

Florin Dumitrescu a fost dezamăgit de ce a gătit Porumbița și nu a încercat să ascundă acest lucru, chiar din contră.

ADVERTISEMENT

Juratul a răbufnit la final, atunci când preparatul ei a primit cel mai slab punctaj dintre toate. Porumbița a fost taxată dur pentru combinația de salata la care s-a gândit.

Gabriela și Mirela au fost ultimele două concurente care au aflat verdictul, iar cea din urmă a reușit să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT

„Ce-a fost în capul tău?! De ce să faci așa ceva?! 45 de minute să faci o salată și tu tai o bucată de pepene și faci cușcuș. Puteai să faci o mizerie de salată asortată.

(…) Atât de sus a fost Mirela, și atât de jos ai fost tu. Sincer, mi se pare bătaie de joc”, i-a spus Florin Dumitrescu concurentei.

ADVERTISEMENT

Farfuria ei a primit doar cinci puncte din partea juraților. Întrebată de Florin Dumitrescu de unde s-a inspirat, concurenta a recunoscut că a văzut rețeta pe YouTube.

La testimoniale, Porumbița a spus, cu ochii în lacrimi, că a vrut întotdeauna să-și depășească condiția și să nu se rezume doar la preparatele de bază, cum ar fi salata asortată.

„Am dorit întotdeauna să-mi depășesc condiția. Niciodată nu mi-a plăcut unde am lucrat, în restaurantele astea românești, dar nevoia te împinge.

Nu întotdeauna poți să faci ce-ți place. N-am vrut să rămân la sălățica aia de roșii asortată”, a declarat concurenta.

Coechipierii au plâns în hohote atunci când au aflat că ea este cea eliminată. Chiar și membrii celorlalte două echipe au fost șocați de plecarea neașteptată a Porumbiței.

În ediția de marți seară, echiăa lui Sorin Bontea a câștigat primul battle din acest sezon, astfel că echipa lui a scăpat de duel.

ADVERTISEMENT