Life

Eliminare neașteptată la Mireasa. Concurentul care a părăsit emisiunea

Eliminare neașteptată la Mireasa. Un concurent a părăsit emisiunea în urmă cu foarte puțin timp. Se pare că publicul nu l-a plăcut așa mult.
24.03.2023 | 21:53
Eliminare neasteptata la Mireasa Concurentul care a parasit emisiunea
Eliminare neașteptată la Mireasa. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În cea mai recentă ediție a emisiunii Mireasa de la Antena 1 a avut loc o eliminare neașteptată. Un concurent a părăsit emisiunea, iar restul au rămas surprinși. S-ar părea că aceasta nu a reușit să ajungă la inimile publicului într-un timp atât de scurt.

Un nou concurent a fost eliminat de la Mireasa

La emisiunea Mireasa vedem fel de fel de povești impresionante de viață. Unii concurenți ajung să trăiască frumoase povești de dragoste. În unele cazuri, câștigătorii s-au căsătorit și-au întemeiat o familie și au fost de nedespărțit. Sunt însă și cazuri în care lucrurile nu funcționează chiar atât de bine.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, în ediția de vineri de la Mireasa, concurenții, alături Simona Gherghe, au aflat că Alex va fi eliminat, având în vedere voturile publicului. Iar asta s-a întâmplat fix în momentul în care tânărul începea să se apropie mai mult de Irina.

Pe de altă parte, Simona Gherghe a rămas mai degrabă surprinsă de numărul de voturi adunate de acesta. Vedeta a fost șocată să vadă un procent de 94% din partea publicului privind plecarea acestuia. Iar acest lucru nu s-a mai întâmplat vreodată.

ADVERTISEMENT

„Eu nu îmi aminte să mai fi avut un asemenea procent. Băiatul care va pleca acasă, pentru că a fost votat cu un procent de 94%, de telespectatorii emisiuni “Mireasa” este Alex.”, a declarat Simona Gherghe, în timpul emisiunii.

Cum a reacționat Alex după ce a aflat că va pleca acasă

Alex nu a avut o reacție prea dură. Acesta s-a abținut și a dat dreptate publicului. Mai exact, acesta susține că fiecare are dreptul de a alege pe cine vrea sau nu să vadă mai departe. „Oamenii au dreptul să vadă ceea ce vor ei, nu ceea ce trebuie. Vă mulțumesc.”, a spus Alex, după ce a fost nominalizat.

ADVERTISEMENT

Irina în schimb părea dezamăgită în platoul emisiunii Mireasa. Iar asta au observat-o și restul concurenților. Deși de la debutul emisiunii, între cei doi au existat mai multe conflicte, înainte de eliminarea lui Alex, cei doi păreau că se apropie.

În momentul în care a auzit însă că Alex va pleca acasă, Irina făcut un gest complet neașteptat. „Vă rog să îi permiteți doamnei Loredana să îi transmită lui Alex farfuria aceasta din partea mea.”, a spus Irina echipei de producție la camera de filmat.

ADVERTISEMENT

Amintim că zilele trecute au existat niște zvonuri referitoare la o posibilă eliminare. Mai exact, ”cuplul” Alex-Mihai ar fi deranjat producția de la Antena 1. Tot atunci, se spunea că ambii riscă să fie eliminați din casă în curând. 

ADVERTISEMENT