Life

Schimbări neașteptate la Survivor România 2023. Jorge, eliminat din considerente medicale. Vica Blochina a părăsit competiția

Eliminarea la Survivor România 2023. Cine pleacă acasă, de fapt, în cadrul consiliului de eliminare. Echipa Faimoșilor rămâne fără un membru!
01.02.2023 | 22:37
Schimbari neasteptate la Survivor Romania 2023 Jorge eliminat din considerente medicale Vica Blochina a parasit competitia
O nouă eliminare la Survivor România 2023 Foto Pro TV
ADVERTISEMENT
01-02-2023
21:43

Schimbări majore la Survivor România 2023

Începe o nouă epocă la Survivor România 2023. De săptămâna viitoare, concurenții vor avea două jocuri de imunitate.

„De săptămâna viitoare trebuie să arătați zi de zi că aveți tot ce vă trebuie ca să rămâneți în concurs și să luptați de două ori pentru imunitate. Astfel, luni avem un joc de imunitate și un consiliu, marți un alt joc de imunitate, urmat de un consiliu de nominalizare, iar miercuri aflăm cine rămâne”, a anunțat domnul Dan. 

01-02-2023
21:35

Vica Blochina a fost eliminată

Eliminată, în urma votului publicului, a fost Vica.

„Unul dintre voi în această seară, în acest moment, va părăsi competiția. Concurentul care a întrunit numărul cel mic de voturi, concurentul pentru care Survivor România se încheie în această seară este Vica”, a fost anunțul lui Daniel Pavel.

01-02-2023
21:22

Jorge a părăsit competiția din motive medicale

După accidentul suferit pe teren, Jorge a părăsit competiția pentru a se putea recupera în condiții favorabile. 

„Avem rezultatul investigaților. Pe considerente medicale, pentru a te putea recupera în condiții normale. Jorge, părăsești competiția în această seară, în acest consiliu”, a fost anunțul făcut de domnul Dan.

„Sunt foarte frustrat. Eu chiar mi-am dorit să fiu aici. Frustrarea cea mai mare este că m-am accidentat într-un moment în care Universul m-a avertizat în acea dimineață, mi-a spus că o să-mi rup un deget”, a spus Jorge. 

01-02-2023
21:10

Jorge s-a alăturat consiliului

A început consiliul de eliminare. Domnul Dan l-a invitat și pe Jorge, care până acum s-a aflat sub supravegherea medicilor. 

Ada Dumitru, DOC și Vica Blochina așteaptă să afle care dintre ei va pleca acasă.

01-02-2023
20:55

Războinicii se bucură de recompensă

Dacă Faimoșii își discută problemele. Războinicii se bucură din plin de recompensa lor.

După ce s-au delectat cu fructe, ochii concurenților s-au umplut de lacrimi la vederea fotografiilor primite de la familii. 

01-02-2023
20:51

Remus Boroiu s-a apărat după scandalul cu Vica

După ce Ionuț Iftimoaie și Vica l-au acuzat că din cauza lui au pierdut punctul în jocul de comunicare, Remus Boroiu s-a apărat și a afirmat că după o lună în care a ales să tacă, nu mai vrea să facă acest lucru.

„Acest comportament îi face pe ei să creadă că sunt un prost, un cățel, un fătălău”, a spus Remus Boroiu. 

Pe de altă parte, s-a discutat și despre scandalul dintre DOC și Kamara, precum și faptul Ionuț Iftimoaie este singurul care a rămas de partea rapperului. Faimoșii consideră că echipa lor s-a împărțit acum în două tabere.

01-02-2023
20:37

Jocul s-a încheiat. Războinicii au câștigat

Jocul pentru recompensa de comunicare s-a încheiat. Vica și Andreea Moromete au fost ultimele concurente care au intrat pe traseu, iar Războinica a fost mai rapidă.

Războinicii au câștigat, în timp ce Vica Blochina a avut o cădere nervoasă după ce a pierdut.

„Acum chiar merit să plec acasă. Sunt cea mai slabă dintre toți”, a afirmat Vica printre lacrimi.

„Nu mai pot, mamă. Ia-mă de aici! Ancule, e greu rău. Nu sunt luptător, sunt artist în p**a mea. Mă doare, nu poți să-mi ceri să nu mă doară”, a plâns și DOC, care nu mai rezistă de dorul familiei. 

01-02-2023
20:29

9-4 pentru Războinici

Războinicii mai au nevoie de un singur punct pentru a câștiga recompensa de comunicare. Faimoșii încearcă să recupereze și să rămână în joc.

Remus Boroiu a reușit să aducă punctul cu numărul 4 din ediția de astăzi. 

01-02-2023
20:01

7-2 pentru Războinicii

DOC a intrat pentru a doua oară pe traseu, dar au pierdut. Andrei Neagu a reușit să aducă cel de-al doilea punct de când este la Survivor România 2023 și al 7-lea în jocul de azi pentru Faimoși. 

Faimoșii nu au decât 2 puncte. 

01-02-2023
19:53

Scandal la Faimoși după ce Vica a pierdut punctul

Vica se ia de Ionuț Iftimoaie și de Remus după ce au încurcat-o pe traseu.

„Ditamai hăndrălăii și nu puteți să țipați”, le-a reproșat Faimoasa.

Întreaga discuție, aici.

01-02-2023
19:43

Războinicii au avans 3 puncte în fața Faimoșilor

Nici DOC, nici Vica nu au reușit să aducă puncte pentru echipa lor. Mai mult, în momentul în care Faimoasa era pe traseu, Războinicii s-au revoltat pe faptul că Ionuț Iftimoaie s-a apropiat prea mult pentru a o ajuta.

Chiar și asa, scorul este acum 5-2 în favoarea echipei albastre. 

01-02-2023
19:28

Faimoșii au obținut primul punct

Kamara a reușit să aducă primul punct pentru echipa Faimoșilor, după ce a intrat pe traseu împotriva lui Andrei Neagu. 

Scorul este acum 3-1 în favoarea Războinicilor.

01-02-2023
19:11

2-0 pentru Războinici

Războinicii au deschis scorul prin Luciana Vagneti, care după ce a adus primul punct a avut o reacție neașteptată. Concurenta s-a aruncat pe nisip și i-a mulțumit lui Dumnezeu.

Al doilea punct a fost adus de Alin Chirilă, iar în tabăra Faimoșilor, Ionuț Iftimoaie le-a făcut instructajul colegilor.

01-02-2023
18:58

Ionuț Iftimoaie și Codruța nu intră pe traseu

Din motive medicale, Ionuț Iftimoaie de la Faimoși și Codruța Began de la Războinici nu vor intra astăzi pe traseu.

Anunțul a fost făcut de Daniel Pavel înainte ca jocul pentru recompensa de comunicare să înceapă. 

01-02-2023
18:47

Pentru ce se luptă azi concurenții Survivor România 2023

Pentru prima dată în acest sezon, Faimoșii și Războinicii se luptă pentru premiul de comunicare. Ochii concurenților s-au umplut imediat de lacrimi atunci când au auzit anunțul făcut de Daniel Pavel. 

„Astăzi jucați jocul pentru comunicare. Pentru prima dată în acest sezon vine răvașul. Un mesaj de la familie și o poza, iată premiul de astăzi. Când familia îți este alături, ești de neînvins, de aceea premiul vă aduce un mesaj mult așteptat”, a anunțat domnul Dan. .

01-02-2023
18:39

Războinicii comentează ultimul consiliu

Războinicii trag și ei propriile concluzii după consiliul în care au fost nominalizați Ada Dumitru, DOC și Vica Blochina de la Faimoși. Echipa albastră îi consideră pe Kamara și Ada actori proști.

Pe de altă parte, Andrei Neagu s-a trezit cu ochiul umflat, ceea ce îl îngrijorează. Războinicul a discutat și cu Alin Chirilă despre discuția avută cu o zi în urmă, în care a fost numit „domnișoară” de luptătorul de MMA. 

01-02-2023
18:34

Ceartă în tribul Faimoșilor după ce Ada a fost nominalizată

Noi certuri în tribul Faimoșilor după ce au fost făcute nominalizările. Faptul că Ada a fost votată de Kamara a stricat buna dispoziție din tabără. 

Întregul conflict, aici. 

Cine pleacă acasă din echipa Faimoșilor în cadrul emisiunii Survivor. Vica, DOC sau Ada Dumitru sunt cei propuși spre eliminare!

O nouă eliminare la Survivor România 2023

Vica, DOC sau Ada Dumitru sunt cele trei nume care sunt în pericol de a pleca acasă după ultima ediție de la Survivor, iar în cadrul emisiunii de pe 1 februarie vom afla care dintre ei va părăsi definitiv competiția din Dominicană.

ADVERTISEMENT

Consiliul de nominalizare a fost unul extrem de încărcat pentru Faimoși, iar Vica a fost propusă de întreaga echipă.

„Pentru mine, «Survivor» e ceva extrem, extrem de greu. Pur și simplu nu mai fac față“, a spus Vica Blochina.

ADVERTISEMENT

Purtătorii de colan au decis să îi nominalizeze pe Doc și Ada Dumitru.

„Cu inima sfâșiată, dar n-am ce să fac. Votul meu merge către Ada, n-am opțiuni, te rog să mă ierți”, a spus Kamara.

Doc a fost nominalizat de Bianca Patrichi pentru a ieși din competiție.

„În seara asta, am participat la această șerpărie, cum a spus și Vica. Așa că am mers la colega mea Bianca și i-am spus să mă nominalizeze, conștient că sunt obuz pe țeavă. De ce?

ADVERTISEMENT

Pentru a nu mă a nominaliza Kamara. De la care consider că a început tot răul acestui grup, în clipa în care el a apărut cu veninul său”, a spus Doc în cadrul competiției.

Probleme în tribul Faimoșilor? Joc pentru comunicare la Survivor

Războinicii vor fi și ei foarte atenți la problemele din cadrul echipei adverse și chiar vor ajunge la concluzia că sunt unele dificultăți în echipa Faimoșilor de la Survivor.

ADVERTISEMENT

”A fost un circ”, va spune Dan Ursa.

De asemenea, s-a mai anunțat că în această seară se va juca pentru comunicare, astfel că echipa care va deveni învingătoare va putea să vorbească pentru câteva minute cu familia, aflată în România.

Astfel, Faimoșii și Războinici trebuie să dea tot ce au pe teren pentru a putea să discute cu un membru al familiei lor, după câteva săptămâni petrecute în Dominicană la Survivor România 2023.

ADVERTISEMENT
Tags: