Life

Încă o eliminare la Survivor România 2023. Remus Boroiu a plecat acasă

Survivor România, ediția din 5 aprilie 2023, vine cu o eliminare neașteptată. Concurentul de la Faimoși care va pleca acasă.
05.04.2023 | 23:26
Inca o eliminare la Survivor Romania 2023 Remus Boroiu a plecat acasa
Survivor România, ediția din 4 aprilie 2023. Sursa foto: Instagram, Captură YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
05-04-2023
20:25

Remus Boroiu, eliminat de la Survivor, în ediția din 5 aprilie

Remus Boroiu este concurentul eliminat de la Survivor România 2023, în ediția din 5 aprilie 2023. Fostul Faimos a spus câteva cuvinte despre experiența sa, înainte de a-și lua rămas-bun de la ceilalți concurenți.

“Totul e bine. E bine așa. (…) Colegii mei, chiar dacă am avut păreri despre ei, asta nu înseamnă că au fost oameni răi. Aceste condiții ne forțează la maxim în anumite direcții. (…)

Vreau să le dau multă încredere și putere, chiar dacă eu plec. (…)Îmi doream foarte mult să stau aici până la final”, a spus Remus după ce Daniel Pavel a rostit numele său.

În ediția din 5 aprilie 2023 a emisiunii Survivor România, un concurent va pleca acasă. Doi foști Faimoși au fost nominalizați spre eliminare în urma jocului pentru Imunitate.

Survivor România, eliminare neașteptată în ediția din 5 aprilie 2023

Competiția devine tot mai dificilă pentru concurenți, care acum luptă individual și nu pentru echipă. Au mai rămas doar 13 concurenți, însă probele sunt și mai grele pe zi ce trece, iar conflictele nu au dispărut.

ADVERTISEMENT

Membrii tribului Taino au disputat cea mai importantă probă a săptămânii în ediția din 4 aprilie, și anume cea a imunității. Un singur concurent a câștigat Imunitatea personală, și anume Dan Ursa, care l-a nominalizat pe Remus Boroiu pentru eliminare. De altfel, cei doi s-au duelat în finala de aseară.

De asemenea, la nivel colectiv, Carmen Grebenișan a fost cea nominalizată. “Purtătorul de colan participă la nominalizarea de grup”, a spus Daniel Pavel la începutul Consiliului de nominalizare.

ADVERTISEMENT

“Felicitări, Dan, foarte bine jucat. Asta dezvăluie adevăratul caracter”, a fost reacția lui Remus Boroiu după ce Dan Ursa l-a propus spre eliminare.

Carmen Grebenișan a recunoscut că a fost surprinsă de nominalizare. În același timp, creatoarea de conținut nici nu este pregătită să plece acasă. “Dacă i-am inspirat și vor să mă vadă cât mai departe, să mă voteze”, a spus tânăra.

ADVERTISEMENT

În tribul Taino au ieșit la suprafață noi alianțe. În ediția din această seară, Robert Moscalu va face o declarație care nu este tocmai surprinzătoare.

“Strategia noastră e să fie un vot comun al foștilor Războinici”, spune concurentul din fostul trib albastru. Aceste discuții vor provoca un conflict care va afecta întreaga echipă.

ADVERTISEMENT

Deși acum formează un singur trib, tensiunile dintre concurenți nu au dispărut, ci chiar se intensifică. “Ionuț nu este victimă. Ionuț este cel mai mare manipulator”, spune Carmen Grebenișan despre fostul său coechipier.

Tot în ediția de miercuri, concurenții se vor lupta pentru Comunicare. Telespectatorii vor afla care dintre cei doi foști Faimoși propuși pentru eliminare va pleca acasă. Emisiunea poate fi urmărită de la 20:30, la Pro TV, sau pe VOYO.

ADVERTISEMENT
24 de lovituri de bici într-un minut » Tripla medaliată cu aur la...
24 de lovituri de bici într-un minut » Tripla medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, suspendată după apariția unor imagini scandaloase
Un francez nu poate să-și găsească un loc de muncă din cauza înfățișării...
Un francez nu poate să-și găsească un loc de muncă din cauza înfățișării sale: „Îmi place să fiu privit ca un tip normal”
VIDEO | Doliu pentru moartea anunțată de Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii...
VIDEO | Doliu pentru moartea anunțată de Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat decesul
A plătit 740 de lire pentru un apartament plin de gândaci şi a...
A plătit 740 de lire pentru un apartament plin de gândaci şi a ajuns la spital din cauza stresului. Vacanţă de coşmar pentru o tânără din UK
Soția lui Cristi Tănase a cedat! Ce se întâmplă cu Dodel, după acuzațiile...
Soția lui Cristi Tănase a cedat! Ce se întâmplă cu Dodel, după acuzațiile șocante făcute de Adina Maria în scandalul uriaș
Adevărul din spatele Internetului! Cum arată Loredana în costum de baie, la 54...
Adevărul din spatele Internetului! Cum arată Loredana în costum de baie, la 54 de ani. A pozat fără inhibiții la malul mării
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Tragedie fără margini la Dinamo! S-a stins o tânără speranță a fotbalului românesc...
Tragedie fără margini la Dinamo! S-a stins o tânără speranță a fotbalului românesc . Dumnezeu să-l odihnească
Prințul William e putred de bogat. Ce avere deține viitorul rege
Prințul William e putred de bogat. Ce avere deține viitorul rege
Veste de ultimă oră pentru o categorie de pensionari. Ce trebuie să facă...
Veste de ultimă oră pentru o categorie de pensionari. Ce trebuie să facă pentru a le creşte pensia după recalculare
Dumitru Buzatu, nemulțumit că a fost interogat de „mascați cu veste antiglonț” atunci...
Dumitru Buzatu, nemulțumit că a fost interogat de „mascați cu veste antiglonț” atunci când a fost prins cu mita în portbagaj. Apărarea: „I-a fost încălcat dreptul la tăcere”
Trei zodii vor trece prin schimbări radicale în luna august. Se întrezărește un...
Trei zodii vor trece prin schimbări radicale în luna august. Se întrezărește un viitor luminos pentru acești nativi