Sport

Eliminare rapidă în Chindia – FCSB! Târgoviștenii puteau marca, iar la aceeași fază au luat cartonaș roșu: „N-are treabă cu mingea!”. Video

Chindia Târgoviște a suferit o eliminare rapidă în duelul cu FCSB.
01.10.2021 | 22:05
Eliminare rapida in Chindia  FCSB Targovistenii puteau marca iar la aceeasi faza au luat cartonas rosu Nare treaba cu mingea Video
ADVERTISEMENT
01-10-2021
19:04

Ilie Dumitrescu și Gabi Balint nu au avut dubii în privința eliminării lui Kocic: „N-are treabă cu mingea!”

Ilie Dumitrescu a comentat faza cartonașului roșu primit de Kocic, spunând că eliminarea a fost justificată: „N-are nicio treabă cu mingea, e eliminare clară!”.

Gabi Balint a fost de aceeași părere, doar că a precizat faptul că Vali Crețu ar fi trebuit să vadă și el cartonașul roșu pe finalul meciului: „Nu l-a atins tare pe Crețu, dar intrarea a fost dură, putea să-i rupă piciorul.

Crețu putea fi eliminat pe final când și-a lovit cu cotul adversarul. La FCSB, trebuie schimbări ofensive, un Budescu, un Gheorghe”.

Târgoviștenii au avut o bară în minutul 7, iar la aceeași fază, Milan Kocic, mijlocașul defensiv al echipei lui Emil Săndoi, a văzut cartonașul roșu direct după o intrare dură asupra lui Vali Crețu.

Arbitrul Lucian Rusandu nu a stat mult pe gânduri și i-a dat cartonașul roșu direct lui Kocic, trecând peste protestele jucătorilor și a antrenorului Chindiei.

ADVERTISEMENT

Eliminare rapidă în Chindia – FCSB

Milan Kocic a fost eliminat rapid în Chindia Târgoviște-FCSB, mijlocașul formației lui Emil Săndoi primind direct cartonașul roșu după o intrare dură la Valentin Crețu.

În zadar au protestat jucătorii Chindiei și antrenorul Emil Săndoi, decizia lui Lucian Rusandu fiind clară, arbitrul nestând mult pe gânduri când a acordat cartonașul roșu.

ADVERTISEMENT

A fost o decizie drastică din partea „centralului”, însă reluările TV au arătat că mijlocașul Chindiei a avut o intrare neglijentă asupra lui Vali Crețu, care a scăpat fără o accidentare urâtă.

Faza a venit la scurt timp după ce Chindia a trimis mingea în bara porții lui Andrei Vlad. Popa a centrat în fața porții, mingea a nimerit bara, iar Șerban nu a ajuns la timp pentru a împinge mingea în poartă, iar FCSB scăpa cu fața curată la o situație bună a gazdelor.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CU FAZA AICI

Emil Săndoi spera la un joc echilibrat împotriva FCSB-ului

Înaintea partidei cu FCSB, Emil Săndoi declara că speră ca echipa sa să facă un meci echilibrat împotriva vicecampioanei României, fără să anticipeze debutul nebun de meci de la Ploiești:

Acest meci ne prinde într-o perioadă bună, venim după o serie de rezultate pozitive, ne-am calificat mai departe şi în Cupa României, am rulat şi tot lotul în ultima vreme. Avem totuşi probleme medicale, ne-am fi dorit să avem toţi jucătorii valizi”.

ADVERTISEMENT

Întâlnim un adversar dificil, una dintre cele mai bune echipe din campionat. Sper să fie un joc echilibrat, şi noi avem şansa noastră.

Sunt convins că la acest meci vom avea mulţi suporteri. Ne-au ajutat mult cu Farul, ne dorim ca aşa să se întâmple şi mâine seară, cu FCSB”, a mai spus Emil Săndoi înaintea confruntării.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 1,35 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT