Fotbal intern

Eliminare şi penalty! Universitatea Craiova, dezavantajată în două faze de Radu Petrescu! Video

16.02.2019 | 16:40
Eliminare si penalty Universitatea Craiova dezavantajata in doua faze de Radu Petrescu Video

Universitatea Craiova a învins cu 1-0 la Piteşti, pe Hermannstadt şi depăşeşte cu 2 puncte în clasament FCSB, oltenii urcând pe locul 2 după victoria de sâmbătă! Chiar şi aşa, formaţia olteană a avut probleme împotriva sibienilor, două faze cheie fiind judecate în defavoarea lor de către brigada de arbitri: în minutul 30, Stoica a primit doar galben după un atac din spate la Bărbuţ, pentru ca 5 minute mai târziu, acelaşi Bărbuţ a căzut în careu după un contact cu fundaşii sibieni, fără însă ca Radu Petrescu să dicteze 11 metri!

Universitatea Craiova, dezavantajată în două faze de Radu Petrescu în meciul cu Hermannstadt, la scorul de 0-0

În minutul 30, Bărbuţ, aflat în plin fuleu, la circa 30 de metri de poartă, a fost oprit printr-un fault dur, de la spate, cu talpa sus, de Ionuţ Stoica – vezi video. Radu Petrescu a fost însă extrem de indulgent şi a acordat doar cartonaş galben fotbalistului lui Vasile Miriuţă, deşi reluările arată clar gravitatea atacului lui Stoica, ce se putea solda cu o accidentare gravă! De altfel, Bărbuţ a primit minute în şir îngrijiri medicale după intervenţia lui Stoica!

Ionut Stoica il faulteaza dur, de la spate, pe Cristi Barbut. Radu Petrescu insa arata doar galben
Ionut Stoica il faulteaza dur, de la spate, pe Cristi Barbut. Radu Petrescu insa arata doar galben

După alte 5 minute, tot Bărbuţ şi Radu Petrescu au fost în centrul atenţiei. Arbitrul bucureştean nu a dictat o lovitură de la 11 metri evidentă pentru olteni, după ce “aripa” oltenilor a fost busculată în careu de fundaşii Sibiului.

Radu Petrescu a dezavantajat clar Universitatea Craiova in meciul de la Pitesti cu Hermannstadt

Oltenii au sărbătorit, la final, victoria cu cei 3.000 de fani prezenţi la stadion

La finalul jocului, “juveţii” au sărbătorit alături de suporteri victoria, ce i-a dus pe locul 2 în Liga 1 Betano. Urmeazpă derby-ul cu FCSB, de pe Arena Naţională, meci în care Mateiu nu va juca, fiind suspendat după ce a fost avertizat în meciul cu Hermannstadt. Nici FCSB nu stă mai bine, având nu mai puţin de 8 jucători în pericol de suspendare pentru marele derby cu oltenii.

Ce atmosferă creată de olteni… ⚪?

Gepostet von Universitatea Craiova am Samstag, 16. Februar 2019

  • “Incredibil, ce atmosferă au făcut fanii lor! Mai bine jucam pe Oblemenco, ar fi fost la fel pentru noi” – Alexandru Dandea