Life

Eliminare șoc în echipa lui Bontea de la Chefi la Cuțite. Concurenții au izbucnit în lacrimi când au aflat

12.05.2021 | 08:36
Eliminare soc in echipa lui Bontea de la Chefi la Cutite Concurentii au izbucnit in lacrimi cand au aflat
ADVERTISEMENT

Eliminare șoc în echipa lui Sorin Bontea de la „Chefi la Cuțite”, în ediția de marți seară. Concurenții din echipa verde nu s-au mai putut abține și au izbucnit în lacrimi atunci când au aflat cine pleacă acasă. 

Sorin Bontea a pierdut primul concurent din echipă, după ce farfuria acestuia a obținut un punctaj foarte mic din partea juraților. Concurenții au avut de făcut un desert cu înghețată în ultima ediție a emisiunii.

ADVERTISEMENT

Faptul că a ținut farfuria la congelator mai mult decât ar fi trebuit l-a costat eliminarea pe tânărul din echipa verde.

Eliminare șoc în echipa lui Bontea de la Chefi la Cuțite. Concurenții au izbucnit în lacrimi când au aflat

Este vorba despre Alexandro Matias, care era foarte apropiat de coechipierii săi. Din păcate, drumul său în cadrul show-ului culinar s-a oprit în ediția de aseară.

ADVERTISEMENT

Farfuria lui a primit doar 5 puncte din partea juraților, un scor extrem de mic, din cauza unei simple greșeli. Se pare că desertul cu înghețată i-a dat bătăi de cap tânărului, care a lăsat farfuria la rece mai mult decât era necesar, astfel că biscuitele nu a putut fi gustat.

Cu toate că a fost eliminat după al patrulea battle, Matias este mândru că a ajuns până aici și consideră că experiența l-a ajutat foarte mult.

ADVERTISEMENT

„Am rezistat mult de tot și am învățat atâtea de la voi, vă jur. Fiecare etapă, fiecare battle, fiecare duel m-a făcut mai bun. Sunt foarte mândru de mine”, a declarat tânărul.

Colegii lui Alexandro Matias au plâns în hohote, mai ales că se înțelegeau atât de bine cu el. Chef Sorin Bontea a fost destul de afectat, mai ales că este primul concurent care părăsește echipa.

ADVERTISEMENT

„Toată echipa a plâns. Serios, a plâns Elena, Riki nu mai zic”, a declarat Chef Bontea.

Florin Dumitrescu și-a folosit una dintre amulete

Cătălin Scărlătescu a câștigat din nou un battle alături de echipa lui, reușind să scape de duel. Astfel, s-au duelat echipele chefilor Dumitrescu și Bontea, acesta din urmă pierzând primul concurent.

Florin Dumitrescu și-a folosit amuleta și a făcut o mișcare foarte avantajoasă pentru echipa lui, deloc plăcută pentru echipa mov. Juratul a trimis-o pe Mirela în echipa lui Cătălin Scărlătescu și l-a luat, în schimb, pe Florin Revesz.

„Schimbă un concurent din echipa ta cu altul din celelalte două echipe”, a anunțat Florin Dumitrescu în ediția 33 a sezonului 9 „Chefi la Cuțite”.

ADVERTISEMENT