ADVERTISEMENT
Life

Eliminare șoc la Chefi la Cuțite. Unul dintre cuțitele de aur a plecat acasă

Eliminare șoc la Chefi la Cuțite, în ediția de duminică, 30 mai. Un cuțit de aur a părăsit competiția.
Autor: Andreea Stanaringa | 31.05.2021 | 08:30
Eliminare șoc la Chefi la Cuțite. Unul dintre cuțitele de aur a plecat acasă
Eliminare șoc la Chefi la Cuțite. Unul dintre cuțitele de aur a plecat acasă. Sursa foto: capturi Antena 1

Eliminare șoc la Chefi la Cuțite, după ce un cuțit de aur a obținut cele mai puține puncte pentru preparatul său. Nimeni nu se aștepta la o asemenea situație, foarte rară în istoria show-ului culinar.

ADVERTISEMENT

Ediția de seară a fost una plină de suspans, mai ales după ce Sorin Bontea și-a folosit amuleta și i-a luat lui Florin Dumitrescu un concurent important.

Echipa albastră și cea mov au intrat la duel, iar proba a fost una extrem de grea pentru concurenți.

Eliminare șoc la Chefi la Cuțite. Un cuțit de aur a plecat acasă

Lucrurile nu au mers deloc bine pentru unul dintre cuțitele de aur. Paul Vasile a fost în pericol de eliminare săptămâna trecută, dar a fost salvat de Cătălin Scărlătescu, care l-a luat în echipă.

ADVERTISEMENT

Din păcate, duelul de aseară a fost și ultimul pentru Paul Vasile, care și-a luat rămas-bun de la colegi. Tânărul nu a avut deloc o perioadă bună în ultima vreme.

Preparatele sale din ultimele ediții nu s-au ridicat la așteptările juraților, așa cum a recunoscut și Florin Dumitrescu.

„Din păcate, copilul ăsta a căzut într-o mediocritate în ultimele dueluri și n-a mai putut să mai iasă de acolo”, a declarat chef Dumitrescu la testimoniale.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea i-a oferit cuțitul de aur lui Paul la preselecții și nu regretă acest lucru. Problema a fost evoluția lui din concurs, pentru că nu a mai avut curaj să-și depășească limitele.

„Îmi pare rău că pleacă un cuțit de aur. Pot să dau vina pe faptul că a căzut psihic, n-a reușit să treacă peste momentul ăsta”, a declarat chef Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Deși nu a stat prea mult timp în echipa mov, colegilor le-a părut foarte rău de această pierdere.

În ediția trecută, Paul Vasile era pe cale să plece acasă, dar a fost salvat de Cătălin Scărlătescu și s-a înțeles foarte bine cu membrii echipei mov.

ADVERTISEMENT

Tânărul a recunoscut că este foarte emotiv și că face față cu greu presiunii. Mai mult, acesta a fost chiar ușurat atunci când a aflat că părăselte competiția.

În echipa lui Cătălin Scărlătescu au rămas Narcisa Birjaru, Valentina Ioniță, Nicoleta Pop, Alexandru Bădițoaia, Vincenzo Aiello și Andra Mihail.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!