Life

Eliminare șoc la Chefi la Cuțite. Unul dintre cuțitele de aur a plecat acasă

Eliminare șoc la Chefi la Cuțite, în ediția de duminică, 30 mai. Un cuțit de aur a părăsit competiția.
31.05.2021 | 08:30
Eliminare soc la Chefi la Cutite Unul dintre cutitele de aur a plecat acasa
ADVERTISEMENT

Eliminare șoc la Chefi la Cuțite, după ce un cuțit de aur a obținut cele mai puține puncte pentru preparatul său. Nimeni nu se aștepta la o asemenea situație, foarte rară în istoria show-ului culinar.

Ediția de seară a fost una plină de suspans, mai ales după ce Sorin Bontea și-a folosit amuleta și i-a luat lui Florin Dumitrescu un concurent important.

ADVERTISEMENT

Echipa albastră și cea mov au intrat la duel, iar proba a fost una extrem de grea pentru concurenți.

Eliminare șoc la Chefi la Cuțite. Un cuțit de aur a plecat acasă

Lucrurile nu au mers deloc bine pentru unul dintre cuțitele de aur. Paul Vasile a fost în pericol de eliminare săptămâna trecută, dar a fost salvat de Cătălin Scărlătescu, care l-a luat în echipă.

ADVERTISEMENT

Din păcate, duelul de aseară a fost și ultimul pentru Paul Vasile, care și-a luat rămas-bun de la colegi. Tânărul nu a avut deloc o perioadă bună în ultima vreme.

Preparatele sale din ultimele ediții nu s-au ridicat la așteptările juraților, așa cum a recunoscut și Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, copilul ăsta a căzut într-o mediocritate în ultimele dueluri și n-a mai putut să mai iasă de acolo”, a declarat chef Dumitrescu la testimoniale.

Sorin Bontea i-a oferit cuțitul de aur lui Paul la preselecții și nu regretă acest lucru. Problema a fost evoluția lui din concurs, pentru că nu a mai avut curaj să-și depășească limitele.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău că pleacă un cuțit de aur. Pot să dau vina pe faptul că a căzut psihic, n-a reușit să treacă peste momentul ăsta”, a declarat chef Scărlătescu.

Deși nu a stat prea mult timp în echipa mov, colegilor le-a părut foarte rău de această pierdere.

În ediția trecută, Paul Vasile era pe cale să plece acasă, dar a fost salvat de Cătălin Scărlătescu și s-a înțeles foarte bine cu membrii echipei mov.

Tânărul a recunoscut că este foarte emotiv și că face față cu greu presiunii. Mai mult, acesta a fost chiar ușurat atunci când a aflat că părăselte competiția.

În echipa lui Cătălin Scărlătescu au rămas Narcisa Birjaru, Valentina Ioniță, Nicoleta Pop, Alexandru Bădițoaia, Vincenzo Aiello și Andra Mihail.

ADVERTISEMENT