Life

Eliminare-șoc la Survivor România! Ștefania pleacă acasă! Cine intră în marea finală

Ștefania Stănilă a fost eliminată de la Survivor România! Andrei Krișan și Alexandra Ciomag merg mai departe în competiție, spre finală!
17.05.2023 | 14:59
Eliminaresoc la Survivor Romania Stefania pleaca acasa Cine intra in marea finala
Eliminare-șoc la Survivor România. Ștefania Stănilă pleacă acasă. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

O nouă eliminare la Survivor România! Un concurent părăsește competiția astăzi, 17 mai 2023, cu puțin timp înainte de marea finală. FANATIK a aflat numele persoanei care pleacă din Republica Dominicană!

Ștefania Stănilă, eliminată de la Survivor România!

Ștefania Stănilă este fata care părăsește concursul Survivor România, potrivit Viperele vesele! Concurenta a pierdut în fața celorlalți doi nominalizați.

ADVERTISEMENT

„Jocul de miercuri, jocul pentru comunicare (apel video cu familia), la Survivor România 2023, va fi câștigat de Krișan. Krișan ar fi trebuit să joace finala acestui joc de comunicare contra Ștefania, însă, din cauza unei accidentări a acesteia, finala nu s-a mai ținut. Krișan alege să împartă premiul obtinut la jocul de comunicare cu Ștefania și Carmen”, notează Viperele vesele.

Andrei Krișan, Alexandra Ciomag și Ștefania Stănilă au fost propuși spre eliminare săptămâna aceasta, fosta gimnastă fiind deja obișnuită să fie scoasă în față, supusă televotului.

ADVERTISEMENT

Andrei Krișan și Dan Ursa, cei mai buni concurenți pe plan sportiv la Survivor România

În competiția de la PRO TV au mai rămas 6 concurenți, până în ediția de azi, iar de acum încolo lupta va fi și mai acerbă căci, așa cum se știe, doar unul singur va fi desemnat câștigătorul Survivor România!

Dan Ursa, Andrei Krișan, Carmen Grebenișan, Alexandra Ciomag, Alexandra Porkolab și Ștefania Stănilă au ajuns până în acest punct important al reality-show-ului.

ADVERTISEMENT

Dintre aceștia, persoana care s-a remarcat cel mai mult pe plan sportiv este Dan Ursa. Războinicul are o eficiență de 64,1%. Cu alte cuvinte, din cele 153 de meciuri jucate pe nisipul din Dominicană, Dan a câștigat de 98 de ori.

Pe locul al doilea, în clasamentul performanței se află Andrei Krișan (58,5% eficiență). Războinicul a câștigat 83 de meciuri din 142 jucate. Deși publicul o preferă pentru câștigarea trofeului, devenind pe parcurs una din cele mai iubite concurente, Carmen Grebenișan este pe ultimul loc în clasamentul sportiv.

ADVERTISEMENT

Andreea Moromete a plecat săptămâna trecută din concurs

Influencerița are un scor de 43,1% eficiență, însumând 66 de înfrângeri și 50 de victorii în urma intrărilor pe trasee. Pe penultima poziție se află prietena lui Carmen, una din nominalizatele de azi, Ștefania Stănilă (48,3% eficiență).

Săptămâna trecută, Andreea Moromete a fost concurenta eliminată de la Survivor România. Războinica aleasă în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV a părăsit concursul, aflată la duel cu Ștefania Stănilă.

Tânăra despre care Alin Chirilă a spus că l-a privit cu alți ochi, aceasta văzându-l mai mult decât ca pe un simplu prieten, a dezvăluit, recent, că niciodată nu s-a gândit la vreun băiat în acel sens.

„Nu, Doamne ferește! Nu există în primul rând să te îndrăgostești, părerea mea. N-ai cum, frate! Contextul e atât de nașpa și atât de dificil.

Și toți suntem împuțiți, arătăm ca naiba. Numai de îndrăgosteală nu îți arde ție, nu există așa ceva! N-are cum să te atragă cineva. Efectiv, e imposibil, părerea mea”, a spus, recent, Moromete pe Instastory.

Andreea a ales să nu se salveze înaintea eliminării, deși avea simbolul

Vedeta Survivor a vorbit și despre motivul pentru care nu și-a folosit simbolul cu care se putea salva, cel ajuns, în cele din urmă, în mâinile Alexandrei Porkolab. Andreea a declarat că a vrut să meargă la risc și că nu se aștepta să fie nominalizată de Andrei Krișan, având încredere că războinicul va propune o cu totul altă fată.

„Cu simbolul, mi-am schimbat deciziile non-stop. La început, când l-am găsit, eram ferm hotărâtă să îl folosesc. Mi se părea că merit, că am muncit pentru el. După aceea, când a plecat Robert, mi-a părut rău și m-am gândit că poate trebuia să o gândesc altfel.

Când a luat Krișan a doua oară colanul, deja eram… Fie ce-o fi. Am jucat la risc. Mă gândeam că șansele să mă pună pe mine sunt mai mici decât pe alte persoane, dar oricum nu eram sigură”, a mai precizat Moromete, ex-concurentă Survivor România, pe Instagram.

ADVERTISEMENT