Life

Eliminare șocantă la Chefi la Cuțite. Concurenților nu le-a venit să creadă când au văzut cine a plecat

Înlăturare neașteptată în emisiunea culinată Chefi la cuțite. Cine a ieșit din show, toată lumea a rămas uimită de deznodământ.
17.11.2022 | 00:24
Eliminare socanta la Chefi la Cutite Concurentilor nu lea venit sa creada cand au vazut cine a plecat
Înlăturare neașteptată la Chefi la cuțite. Cine a ieșit din show, toată lumea a rămas uimită de deznodământ. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Eliminare șocantă în ediția de miercuri a show-ului moderat de Gina Pistol. Concurenților nu le-a venit să creadă când au văzut cine a plecat. Cine este candidatul pe care se mizau până acum cei trei jurați de la Antena 1.

Înlăturare neașteptată la Chefi la cuțite. Cine a ieșit din show, toată lumea a rămas uimită de deznodământ

Chefi la cuțite a avut parte de o înlăturare neașteptată. Chef Florin Dumitrescu a pierdut un candidat important, care s-a remarcat încă de la audițiile pe nevăzute. Surpriza a fost mare pentru toată lumea, nu doar pentru jurați.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Florin Dragomir, concurentul care a primit cuțitul de aur, a fost eliminat în episodul de miercuri, 16 noiembrie 2022. Tânărul în vârstă de 30 de ani i-a dezamăgit pe toți, inclusiv pe fanii emisiunii.

Prezentatoarea Gina Pistol a anunțat notele obținute de fiecare concurent în parte după încheierea probei la care s-au folosit ustensile minuscule. Cei trei chefi au urmărit cu sufletul la gură deznodământul.

ADVERTISEMENT

Mădălina Crețan a primit 6 puncte, în timp ce Florin Dragomir a obținut numai 3 puncte cu farfuria de spaghete. Cuțitul de aur din echipa roz, oferit de Florin Dumitrescu, a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 10.

Florin Dumitrescu, reacție după eliminarea lui Florin Dragomir

„Tu ești normal la cap?! Ție ți-a plăcut farfuria? Ești nebun?”, a declarat Florin Dumitrescu, fiind extrem de supărat că l-a pierdut pe Florin Dragomir, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

„Frate, iartă-mă, nu pot să folosesc o amuletă pe tine. Niciodată nu ai fost acolo. E umilitor”, a mai adăugat juratul de la Chefi la cuțite în culise, după ce a revenit în bucătărie.

Surpriza a fost atât de mare pentru cei trei chefi de la Antena 1, dar și pentru internauți. Pe de altă parte, au fost și foarte multe persoane care s-au bucurat că participantul care a lucrat la un celebru hotel de cinci stele din București a plecat.

ADVERTISEMENT

Despre Florin Dragomir se mai știe că a învățat meserie de la un cunoscut chef de origine marocană, dar și de la un bucătar tunisian.

ADVERTISEMENT