Sport

Eliminare stupidă în Sepsi – CS Mioveni. Gestul lui Vlad Pop îngropă echipa lui Dică și în Cupa României Betano. Video

Finalul primei reprize a meciului Sepsi - CS Mioveni a fost extrem de încins din cauza unei intrări stupide a lui Vlad Pop, care a și fost eliminat.
06.04.2023 | 19:29
Eliminare stupida in Sepsi  CS Mioveni Gestul lui Vlad Pop ingropa echipa lui Dica si in Cupa Romaniei Betano Video
Eliminare stupidă în Sepsi - CS Mioveni. Gestul lui Vlad Pop poate îngropa echipa lui Dică și în Cupa României Betano. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

La Sfântu Gheorghe se joacă a treia partidă din sferturile de finală ale Cupei României Betano, învingătoarea de aici urmând să întâlnească în penultimul act câștigătoarea dintre CFR Cluj și FC Argeș.

Vlad Pop, eliminat în finalul primei reprize la Sepsi – CS Mioveni

Prima repriză a întâlnirii Sepsi – CS Mioveni a fost dominată de gazde, care și-au creat câteva ocazii importante, dar nu au reușit să marcheze. Principalul eveniment până în pauză a fost eliminarea lui Vlad Pop.

ADVERTISEMENT

În minutele de prelungire ale reprizei întâi, mijlocașul oaspeților i-a dat un brânci cu pieptul lui Marius Ștefănescu la mijlocul terenului, într-un moment în care mingea se afla în afara terenului.

Gestul fotbalistului de 22 de ani a fost unul de neînțeles, deoarece jocul stagna la momentul intervenției sale stupide, iar CS Mioveni se pregătea să intre la cabine cu un 0-0 mai mult decât mulțumitor.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce Vlad Pop l-a bruscat pe Ștefănescu, între jucătorii celor două formații s-a creat un meleu în care au existat îmbrânceli serioase. Arbitrul Iulian Dima nu a intervenit imediat și a mers la marginea terenului unde s-a consultat cu rezerva Vlad Băban.

Penalty dat pentru Sepsi, anulat cu ajutorul VAR

După ce apele s-au mai liniștit puțin, ”centralul” i-a arătat direct cartonașul roșu jucătorului de la CS Mioveni, iar mijlocașul Enriko Papa de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a primit cartonaș galben pentru implicarea în scandal. VEZI VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

Eliminarea lui Vlad Pop poate cântări decisiv în stabilirea echipe calificate în semifinale, mai ales că Sepsi a reușit deschiderea scorului în startul reprizei secunde, după ce Ion Gheorghe a profitat de o eroare a lui Ionuț Balaur.

În prima repriză a mai existat un moment controversat. În minutul 27, Iulian Dima a dictat penalty pentru covăsneni după un presupus henț în careu al lui Guilherme Garutti, însă și-a schimbat decizia după ce a revăzut faza la VAR.

ADVERTISEMENT

Cluburile de fotbal din România au primit o veste excelentă din partea UEFA. Forul care conduce fotbalul european a hotărât ca, începând din sezonul 2024-2025, câștigătoarea Cupei României Betano să evolueze în primul tur al Europa League.


  • 1,47 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist și peste 1,5 goluri” la meciul CFR Cluj – FC Argeș

ADVERTISEMENT