Life

Eliminare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine a plecat din echipa lui Florin Dumitrescu

Eliminare surpriză la Chefi la Cuțite, în echipa lui Florin Dumitrescu. Iată care este concurentul care a obținut cel mai mic punctaj.
08.06.2021 | 08:18
Eliminare surpriza la Chefi la Cutite Cine a plecat din echipa lui Florin Dumitrescu
Eliminare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine a plecat din echipa lui Florin Dumitrescu. Sursa foto: capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Eliminare surpriză la Chefi la Cuțite, în echipa albastră. Florin Dumitrescu a pierdut încă un concurent și a rămas cu patru oameni în echipă.

Echipa verde și cea albastră au ajuns la duel în ediția de luni seară, după ce echipa mov, condusă de Cătălin Scărlătescu, a câștigat battle-ul cu numărul 15.

ADVERTISEMENT

Eliminare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine a plecat din echipa lui Florin Dumitrescu

Sezonul nouă se apropie de final, iar concurenții din fiecare echipă rămân din ce în ce mai puțini. De data aceasta, Chef Dumitrescu a pierdut un concurent din echipa sa.

Este vorba despre Ciprian Antone, un concurent extrem de important în echipa albastră. Din păcate, preparatul său a obținut cele mai puține puncte din partea juraților.

ADVERTISEMENT

Ciprian Antone a ajuns în faț juraților alături de Victorina Matveev din echipa lui Sorin Bontea.

Concurentul lui Florin Dumitrescu a gătit ciocolată cu sticks-uri în ea, un preparat care nu s-a ridicat la așteptările juraților.

ADVERTISEMENT

„Ciprian a făcut astăzi un preparat care, din păcate, nu avea cum să treacă mai departe și anume ciocolata topită cu sticks-uri în ea, așezată în farfurie în felul în care a fost așezată.

Erau aceeași cartofi prăjiți ca în farfuria anterioară și se pare că doar unul i-a gătit, iar aici este o problemă. 

ADVERTISEMENT

Ai zacuscă, ăla a băgat-o pane, mă, nu poți să o bagi puțin la blender și să zici că ai făcut sos de zacuscă, nu ai cum! Trebuie să faci ceva cu ea”, i-a transmis Florin Dumitrescu lui Ciprian Antone, dar și celorlalți concurenți din echipă.

Atât colegii, cât și jurații și-au exprimat părerile de rău cu privire la greșeala pe care a făcut-o Ciprian și care i-a adus eliminarea din cadrul show-ului culinar.

Florin Dumitrescu i-a avettizat pe ceilalți coechipieri să nu mai ia elemente unul din farfuria celuilalt în timpul probelor.

„Nu vă mai luați din farfurie unul de la celălalt niciodată! Nu mai faceți prostia asta! Ai ce ai în farfurie, aia pui! Cartofii nici nu erau pe lista ta!”, a spus juratul.

Astfel, Florin Dumitrescu a rămas cu patru concurenți în echipa sa, și anume Keed, Ștefan Borleanu (cuțitul de aur), Florin Revesz și Cătălin Amarandei.

ADVERTISEMENT