Life

Eliminare surpriză la Puterea Dragostei. El este concurentul care a plecat acasă

12.10.2020 | 07:51
Eliminare surpriza la Puterea Dragostei El este concurentul care a plecat acasa
ADVERTISEMENT

Un alt concurent a părăsit emisiunea “Puterea Dragostei” duminică seara. Însă acesta și-ar fi dorit să plece, așa că nu este chiar o dezamăgire pentru el.

Concurentul care a plecat acasă este nimeni altul decât Nicos, așa cum relatează wowbiz.ro. Se pare că nu a vrut să mai rămână în emisiune și a intuit o strategie pentru a pleca mai ușor.

ADVERTISEMENT

Cea care a fost votată ca favorita săptămânii este Alexandra, iar Andreea a scăpat astfel de eliminarea din cadrul emisiunii.

Eliminare surpriză la “Puterea Dragostei”. El este concurentul care a plecat acasă

Nicos a părăsit emisiunea “Puterea Dragostei” seara trecută și a plecat acasă. Eliminarea nu ar fi fost o surpriză pentru el, care nu a mai vrut să rămână alături de ceilalți concurenți.

ADVERTISEMENT

Concurentul s-a gândit la un plan pentru a putea pleca și a reușit. Nicos le-ar fi cerut fetelor să îl voteze pentru a putea fi eliminat din emisiune. Iar ideea lui a fost una reușită, pentru că a primit aproape toate voturile.

Cristina Mihaela l-a întrebat de ce le-a rugat pe fete să-i faciliteze eliminarea, iar acesta a răspuns că are câteva probleme de sănătate din cauza cărora trebuie să se întoarcă în țară. Nu se știe dacă motivul este unul real, însă cert este că Nicos chiar a vrut să plece.

ADVERTISEMENT

Andreea a fost votată de băieți pentru a fi eliminată, iar aceasta a intrat în panică, știind că nu este plăcută de colegii ei. Însă nu a plecat acasă în această seară, pentru că Alexandra a fost votată din nou ca favorita săptămânii.

Problemele de sănătate ale lui Niccos ar fi fost doar un pretext pentru ca fetele să-i acorde voturile prin care să fie eliminat. Nicos a susținut în fața Cristinei Mihaela că nu vrea să mai “deranjeze” pe nimeni și că plecarea este cea mai bună variantă.

ADVERTISEMENT

“Am tot stat pe Internet și am ajuns să cred că Alexandra avea dreptate cu ce zicea săptămâna trecută. Am văzut și niște chestii pe fan-page-uri. Nu vreau să deranjez pe nimeni. Nu vreau să stau în casă cu forța 

(…) Bineînțeles că voi reveni. Dar doar dacă voi ști că există o femeie. De două luni trec prin tensiuni, m-am plictisit și de certuri și de Alexandra. Simt nevoia de o femeie. Să mai iau și eu în brațe. Vreau să știu că există o femeie pe care să o intereseze orice discuție.”, a declarat acesta în cadrul emisiunii.

Cristina Mihaela i-a transmis fostului iubit al Alexandrei că speră să nu regrete decizia de a pleca intenționat din emisiune. “Eu sper că nu vei regreta această decizie și anume aceea de a le cere fetelor să te voteze spre eliminare.”

 

ADVERTISEMENT