Life

S-a întâmplat eliminarea pe care fanii o așteptau la Survivor 2023. Andrei Neagu a plecat acasă

Eliminare surpriză la Survivor 2023. Astăzi aflăm cine părăsește echipa Faimoșilor de la Survivor România. Patru nume sunt nominalizate însă doar unul pleacă acasă.
08.02.2023 | 23:25
Sa intamplat eliminarea pe care fanii o asteptau la Survivor 2023 Andrei Neagu a plecat acasa
Eliminare Survivor România 2023, miercuri, 8 februarie. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT
08-02-2023
21:25

Eliminare Survivor România, 8 februarie 2023

Andrei Neagu este concurentul care a fost eliminat de la Survivor România, în ediția de miercuri, 8 februarie 2023. A acumulat cele mai puține voturi din partea publicului. 

08-02-2023
20:00

Jocul de comunicare, câștigat de Faimoși!

Jocul de comunicare, câștigat de Faimoși. E primul de acest gen care ajunge în palmaresul concurenților cu banderolă roșie de la Survivor România 2023, după o luptă foarte strânsă în repriza a doua. Scorul final 10 – 9. 

08-02-2023
19:37

Faimoșii, perseverenți în jocul de comunicare

7 – 4 pentru Faimoși. Concurenții din tribul roșu sunt perseverenți în jocul de comunicare și continuă să adune puncte. Aceștia sunt determinați să se bucure de victorie și dau totul pentru recompensa finală anunțată de prezentatorul Daniel Pavel. 

08-02-2023
19:24

Faimoșii conduc jocul de comunicare

4 – 2 pentru echipa Faimoșilor. Concurenții cu banderolă roșie conduc jocul de comunicare din această seară. Până acum aceștia nu au câștigat niciunul, în timp ce echipa rivală și-a adjudecat deja mai multe premii. 

08-02-2023
18:55

Jocul de comunicare, recompensă

Faimoșii și Războinicii din Republica Dominicană au aflat care este recompensa de la jocul de comunicare. Concurenții de la Survivor România 2023 se vor bucura de mesaje de la fani, asta  în cazul în care ies învingători la finalul jocului care se desfășoară pe Marea Caraibilor.

08-02-2023
18:43

Scandal în echipa Războinicilor

Un scandal monstru a izbucnit în echipa Războinicilor după ce Alexandra Ciomag a fost nominalizată spre eliminarea de la Survivor România 2023 de Andreea Moromete. Discuția aprinsă a fost ținută în tabără de față cu toată lumea. 

În această ceartă s-a amestecat și Alin, participantul fiind de părere că întreg momentul a plecat de la Codruța. Mai mult decât atât, concurentul crede că fetele din tribul său sunt individualiste și nu doresc să fie unite, ci mai degrabă au format bisericuțe. 

Ediția Survivor România 2023 de miercuri, 8 februarie, se anunță a fi una cât se poate de incendiară. În doar câteva ore aflăm cine pleacă acasă, dar și pe cine își dorește publicul să mai vadă în continuare în competiție.

Cine este Faimosul eliminat de la Survivor România, ediția de miercuri, 8 februarie

Pentru echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023, ultimele săptămâni au fost destul de dificile. Aceștia au pierdut doi concurenți, mai exact pe Vica Blochina care a fost eliminată săptămâna trecută, dar și pe Jorge, care a fost nevoit să se retragă din competiție din cauza problemelor medicale, după ce s-a accidentat pe traseu.

ADVERTISEMENT

Amintim că și Sebastian Dobrincu a plecat de la Survivor România în urmă cu câteva ediții. La fel ca și în cazul lui Jorge, concurentul s-a accidentat pe traseu și avea nevoie de îngrijiri medicale, deci se pare că norocul nu prea e de partea Faimoșilor în acest sezon.

Iar lucrurile nu se liniștesc, ci din contră, devin și mai complicate pentru că un alt concurent din echipa Faimoșilor urmează să plece acasă, chiar în această seară, după ce în ediția de marți, 7 februarie, Războinicii au câștigat Jocul pentru Imunitate cu un scor de 10-6. 

ADVERTISEMENT

După Jocul pentru Imunitate a urmat jocul pentru colanele de Imunitate, iar cei doi Faimoși care le-au câștigat au fost DOC și Ada, drept urmare, aceștia nu au putut fi nominalizați pentru eliminare noaptea trecută, în schimb au propus două persoane pentru eliminare.

La consiliul de eliminare de noaptea trecută am aflat că cei mai mulți Faimoși îi vor acasă fie pe Bianca Patrichi fie pe Remus Boroiu. Cei doi concurenți au fost nominalizați de întreaga echipă, voturile fiind egale. De cealaltă parte, Ada l-a nominalizat, după criterii sportive, pe Kamara pentru eliminare.

ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan, Bianca Patrichi, Remus Boroiu și Kamara au fost nominaliți pentru eliminare

DOC pe de altă parte a nominalizat-o pe Carmen Grebenișan pentru eliminare, asta în ciuda faptului că vedeta a adus o serie de puncte importante echipei sale de la debutul competiției Survivor România și până în prezent.

Va pleca acasă Carmen Grebenișan sau Bianca Patrichi? Ce se va întâmpla cu Remus Boroiu sau Kamara? Vom afla în doar câteva ore, la Pro tv, în ediția de miercuri, 8 februarie, de la Survivor România, care se anunță a fi una cât se poate de incendiară, având în vedere cele patru nume de pe listă.

ADVERTISEMENT

Până atunci însă ar fi bine să știm că în echipa Faimoșilor predomină haosul. Tensiunile sunt din ce în ce mai mari, iar concurenții își lansează atacuri dure unul la adresa celuilalt. Pare că se repetă oarecum istoria din echipa Războinicilor, înainte de eliminarea Mariei Lungu.

ADVERTISEMENT