Life

Eliminare surpriză la Survivor România 2021. Cine a părăsit competiția

08.03.2021 | 12:20
Eliminare surpriza la Survivor Romania 2021 Cine a parasit competitia
ADVERTISEMENT

Cel mai recent consiliu de eliminare de la Survivor România 2021, cu ambele echipei în centrul atenției, a avut un deznodământ la care nimeni nu se aștepta. Nominalizat de colegii săi, Albert a trecut în doar câteva minute de la extaz la agonie și, de îndată ce și-a revenit din șocul veștii că a fost votat favoritul săptămânii, a trebuit să vină cu o nouă propunere.

Așa se face că Musty, care părea sigur că își va păstra locul în competiție, a fost nevoit să își ia rămas bun de la Războinici. Chiar dacă vestea nu i-a picat deloc bine, fratele lui Kamara a plecat „cu capul foarte sus”, mândru de tot ce a realizat, atât pe traseu, cât și în camp.

ADVERTISEMENT

Cum am spus de la început din primul joc, voi vota din criterii sportive, pentru binele echipei. Nu vreau să votez din punct de vedere social, e mai importantă partea sportivă pentru mine”, și-a motivat Albert alegerea făcută.

Musty a fost eliminat de la Survivor România

Azi dimineață cu colegii mei am terminat un proiect pe care îl aveam de la început, o plută, pentru ca aveam nevoie de mai multă hrană.

ADVERTISEMENT

Am simțit chestia asta, zilele astea aveam în cap că se va întâmpla. Am emoții, dar nici prea multe. Îmi este dor de proiectele mele, de copiii mei, de familia mea.

Mi-a plăcut foarte mult aventura asta. Mă duc cu capul foarte sus și sunt mândru de chestiile pe care le-am făcut pentru colegii mei și pentru mine.

ADVERTISEMENT

Sunt mândru de multe lucruri pe care le-am trăit aici la Survivor”, a spus Musty, adăugând că nominalizarea făcută de colegul său nu l-a surprins deloc.

Mă așteptam la schimbul ăsta și la votul lui Albert. Cred că m-a votat de când am început competiția. N-am nicio frică, ador aventură asta.

ADVERTISEMENT

La un moment dat știu că se poate opri pentru fiecare dintre noi. Am făcut tot ce am putut la joc, în camp, asta e Survivor”, a explicat fratele lui Kamara.

ADVERTISEMENT