Life

Eliminare Survivor România 2021. Când pleacă primul concurent acasă

14.01.2021 | 18:57
Eliminare Survivor Romania 2021 Cand pleaca primul concurent acasa
Eliminare Survivor România 2021. Când pleacă primul concurent acasă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 a început de mai puțin de o săptămână, competiția sportivă din Republica Dominicană acaparând întreaga țară. Telespectatorii stau cu sufletul la gură, mai ales că în curând ar urma să înceapă eliminările din joc. 

Momentan nu se știe exact când va pleca acasă prima persoană, dar având în vedere sezonul anterior am putea spune că se va întâmpla zilele următoare. Mai exact, primul sezon difuzat la Kanal D nominaliza concurenții aflați în această situație în fiecare seară de sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Faimoșii și Războinicii se luptau înainte pentru imunitate, ca mai târziu să numească o persoană care să părăsească competiția. Aceste nominalizări aveau loc în cadrul ceremoniei focului, iar a doua zi telespectatorii Survivor România aflau cine este acesta.

Prima eliminare de la Survivor România 2021. Când va avea loc

Așadar, prima propunere pentru eliminarea din competiția Survivor România ar urma să aibă loc în acest weekend, asta dacă se respectă „rețeta” de până acum. Persoana care a plecat prima din sezonul anterior a fost din echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

Este vorba de jurnalista Cristina Șișcanu, care a intrat în cursa de eliminare alături de Asiana Peng și cântăreața Elena Ionescu. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost aleasă în urma scandalurilor dintre participanți.

„Primul concurent eliminat din competiția «Survivor România» este Cristina Șișcanu”, a anunțat la momentul respectiv prezentatorul Daniel Cruceru.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu, dezamăgită că a părăsit prima competiția Survivor România

„A fost o experiență interesantă, foarte intensă. Într-adevăr pe traseu nu m-am descurcat la nivelul la care trebuia să mă descurc. Din păcate, nu am reușit să adun puncte.

Eu sper că vor reuși să devină din ce în ce mai buni.  Mă bucur că am găsit oameni cu care am reușit să leg prietenii și sper că vor ține și după show-ul «Survivor».

ADVERTISEMENT

Am un amalgam de emoții, i-am îndrăgit foarte mult, înainte nu-i cunoșteam pe majoritatea, dar ne-am împrietenit. Trebuie să ne despărțim, asta e viața”, declara Cristina Șișcanu în timpul ceremoniei de eliminare de la Survivor România, notează kanald.ro.

Fosta concurentă nu s-a lăsat învinsă de acest obstacol și la scurt timp după revenirea din Republica Dominicană s-a înscris la show-ul de modă „Bravo, ai stil!”. Din păcate, nici aici nu a ajuns prea departe, în curând urmând a fi văzută într-o nouă ipostază.

Cristina Șișcanu va apărea alături de fiica sa, Petra, în emisiunea „Mămici de pitici, cu lipici”, care începe din 14 ianuarie 2021. Emisiunea se va difuza pe Antena Stars, începând cu ora 21:00. În această emisiune apare și Oana Roman.

ADVERTISEMENT