News

Eliminare tristă la Exatlon! Alex Stoica: “Tatăl meu a murit şi mi s-a spulberat orice şansă”

08.04.2019 | 08:40
Eliminare trista la Exatlon Alex Stoica Tatal meu a murit si mi sa spulberat orice sansa

Experiența Exatlon s-a sfârșit pentru încă un concurent! Este vorba despre Alex Stoica, pentru ca ultimul meci a fost plin de tensiune, lucru care i-a adus ieșirea din competiția sportivă. După ce Cosmin Cernat, gazda emisiunii, a anunțat că cele două echipe se vor duela pentru vilă și protecție într-un singur meci, miza a atârnat greu pe umerii Războinicilor.

Alex Stoica a fost eliminat de la Exatlon

Scorul a mers din punct în punct, până s-a ajuns la 9-9, apoi s-a trecut la ștafetă mixtă. Din partea Faimoșilor au intrat Cătălina Șeicaru și Ion Surdu, iar din partea Războinicilor Nicoleta Lunca și Gabriel Nedelcu. În final, cei care au ieșit victorioși au fost Faimoșii, astfel că un băiat de la Războinici va pleca acasă. Cosmin Cernat a anunțat cine are cele mai bune procentaje din echipa albastră și cine este propulsat automat la duel. „Un baiat va pleca acasa in Romania.

Mergem mai departe cu numele celui sau celei care are cele mai bune procentaje din echipa albastra. Numele este Iulia Aradi. Acum a venit momentul sa aflam numele jucatorului care va merge la duelul de eliminare din echipa albastra. Numele este Alex Stoica”, a spus gazda concursului. Iulia Aradi s-a sfătuit cu echipa, iar împreună au decis cine să intre la duel alături de Alex Stoica. „Din pacate, astazi am pierdut. Trebuie sa luam toate partile bune, tot ce s-a intamplat pana acum aici. Si, alaturi de Alex, la duel, am discutat cu totii, pe baza scorurilor, punctajelor, iar alaturi de Alex la duel va intra Cristi”, a spus Iulia.

Eliminare tristă la Exatlon! Alex Stoica: “Tatăl meu a murit şi mi s-a spulberat orice şansă”
Războinicul Alex Stoica a părăsit competiția sportivă Exatlon

„Tatăl meu a murit și mie mi s-a spulberat orice șansă de a mai sta vreodată de vorbă cu el”

Alex Stoica și Cristina Dumitrache s-au duelat, iar scorul a fost categoric, de la 3-0 pentru Cristina, așadar, Alex a fost eliminat, iar drumul lui în competiție s-a sfârșit. „Dupa o asemena introducere nu as putea decat sa iti multumesc foarte mutl ca te-am cunoscut. Iti multumesc pentru cuvintele frumoase pe care mi l-ai dat. Am invatat sa fiu mult mai bun si mult mai deschis la noi provocari. Tot cu aceasta ocazie, vreau sa le transmit celor de acasa, care se uita la noi, sa nu mai exista discutii in familie, intre prietenii din chestii inutile, pentru ca nu isi au rostul. Intotdeauna cand voi vorbi de chestia asta voi da exemplu cu tatal meu. Nu ma pot mandri cu o poveste foarte frumoasa. Au fost mici chestii intre noi, nu prea ne-am inteles toata viata, dar intotdeauna aveam speranta ca ma voi intelege cu el si voi ajunge sa stau si sa ne povestim prin tot ce am trecut.

Eliminare tristă la Exatlon! Alex Stoica: “Tatăl meu a murit şi mi s-a spulberat orice şansă”
Antrenorul personal, în vârstă de 26 de ani, a plecat acasă cu regrete

Dar din pacate, acea zi nu a mai venit, tatal meu a murit si mie mi s-a spulberat orice sansa de a mai sta vreodata de vorba cu el. Si inca mai am regrete ca ne-am certat din chestii inutile, chestii pe care le puteam rezolva stand de vorba, comunicand si impartasindu-ne toate experientele asa cum am facut alturi de colegii Razboinici. Si de asta vreau sa spun sa spunem stop orgoliilor inutile, pentru ca nu isi au rostul. Asta e tot ce am avut de zis”, au fost ultimele declarații ale sportivului înainte de a ieși din concurs.