Life

Eliminarea Mariei de la Survivor România 2021 a declanșat un scandal fără precedent! Ce spun telespectatorii: ”Jocurile sunt făcute”

Eliminarea Mariei de la Survivor România 2021 și transformarea finalei reality-show-ului de la Kanal D într-o ”afacere” exclusiv masculină a provocat supărări cât se poate de serioase în mediul online.
10.07.2021 | 10:32
Eliminarea Mariei de la Survivor Romania 2021 a declansat un scandal fara precedent Ce spun telespectatorii Jocurile sunt facute
Eliminarea Mariei de la Survivor Romania a declansat un scandal fara precedent Sursa foto: captura Kanal D
ADVERTISEMENT

Vestea că Maria este cea care părăsește competiția, ea fiind ultima fată eliminată după ce, cu o zi mai devreme, Elena Marin a părăsit Survivor România 2021, a provocat o adevărată furtună în online.

Maria, eliminată de la Survivor în duelul cu Zanni! A ieșit scandal

Cea de-a doua semifinală de la Survivor România 2021 le-a asigurat imunitatea dorită lui Marius Crăciun și lui Andrei Dascălu, în timp ce Zanni și Maria s-au ”duelat” pentru voturile publicului.

ADVERTISEMENT

Iar Zanni a reușit, din nou, să scape de eliminare, după ce ar fi obținut mai multe voturi decât Războinica Maria.

Iar Maria, tânăra de 20 de ani cu cele mai bune cifre în clasamentul eficienței de la Survivor România 2021, a plecat acasă cu zâmbetul pe buze, dovedind o maturitate incredibilă.

ADVERTISEMENT

Dar, dacă Maria a plecat zâmbind, în mediul online s-a declanșat un adevărat uragan de comentarii care contestă eliminarea războinicei, iar scandalul de pe conturile de socializare asociate cu Survivor România 2021 e unul fără precedent.

Plecarea Mariei i-a scos din minți pe telespectatorii Kanal D

”Sunt bucuroasă, sunt cu zâmbetul pe buze, știu că mă voi întoarce la cei dragi, pe care abia aștept să îi văd. Plec cu zâmbetul pe buze și mulțumesc tuturor. A fost cea mai tare experiență din viață mea”, a spus, vizibil tristă totuși, Maria, în momentul în care a fost eliminată de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Iar momentul a fost comentat pe Facebook la modul cel mai intens cu putință. ”Nu merita să iasă Maria. A fost o concurentă de nota 10. O fata cu respect și bun simț”, spune un admirator al Mariei.

Dar genul acesta de comentarii sunt destul de puțin, reacțiile fiind îndreptate în special împotriva lui Zanni, cel văzut vinovat pentru eliminarea Mariei.

ADVERTISEMENT

”Rușine, Kanal D a rămas milogul cu zero puncte și a plecat această fata minunată. Felicitări Maria pentru evoluția ta în această competiție și pentru exemplul pe care l-ai dat tuturor”, a spus un altul.

Iar felul în care s-a comportat Zanni în consiliul de eliminare din semifinala de pe 9 iulie i-a făcut pe unii să fie, cu adevărat, deranjați de prezența Faimosului în finala Survivor România 2021.

Zanni, pus la zid pentru eliminarea Mariei: ”A fost desemnat să câștige”

”Victimizarea lui Zanni a dat roade. S-a legănat, a plâns și voturi a primit. Părerea mea e că el a fost desemnat demult să câștige ca un caz special, iar dacă a fost așa, ce rost mai au voturile?”, spune un alt internaut furios.

Zanni si Maria
Zanni si Maria au concurat pentru un loc in finala Sursa foto: captura Kanal D

Mai mult, comentariile cu privire la felul în care s-a comportat Zanni pentru a rămâne în competiție sunt suficient de multe și toate observă că Faimosul s-ar fi victimizat pentru a-și asigura voturile necesare.

”Este nedrept să iasă Maria. Dacă se vota sportiv trebuia să iasă milogul de Zanni care se preface că plânge ca să cerșească mila publicului. Vorbea de Elena că joaca teatru, dar el ce a făcut?”, a mai comentat altul.

Se fac jocuri de culise de la Survivor România 2021? ”Nu este corect”

O altă categorie de comentarii sunt cele legate de presupusele jocuri de culise de la Survivor România 2021, mulți observând că Zanni este, adeseori, favorizat.

”Nu este corect… Această competiție este aranjată ca să câștige Zanni. El trebuia să fie eliminat demult! De câte ori a încălcat regulamentul?”, spun unii.

”Felicitări Maria, ai luptat ca un bărbat! O copilă de 20 de ani ambițioasă, ai demonstrat ca ești capabila din punct de vedere sportiv… Îmi pare rău de tine, dar știm cu toții, cărțile sunt făcute”, a comentat un altul la postarea care anunța că Maria a fost eliminată de la Survivor România 2021.

”A fost și este clar unde va merge premiul! Deși îmi este milă de el, nu este el cel mai bun de acolo!”, ”Sunteți falși Kanal D! Tot FB au strigat în cor Maria sa rămână, și voi l-ați ales pe Zanni. Asta ne face ca pe viitor să nu ne mai uităm la emisiunile voastre”, sunt alte comentarii cu privire la eliminarea Mariei de la Survivor România 2021.

Maria către Zanni: ”Ești un măscărici”

După ce i-a fost anunțat numele în momentul eliminării, Maria Chițu a zâmbit larg și, după un scurt discurs plin de demnitate, și-a luat rămas bun de la colegii cu care a luptat în concursurile individuale.

Iar dacă lui Andrei Dascălu și lui Marius Crăciun le-a cerut să fie câștigători, lui Zanni, zâmbind, n momentul în care l-a luat în brațe, i-a spus, mai în glumă, mai în serios: ”Ești un măscărici”.

ADVERTISEMENT