Sport

Eliminarea rușinoasă a CFR-ului a avut urmări: „Finanțatorul a suferit neplăceri medicale, supărarea a fost mare”

Cristi Balaj, președintele CFR-ului a vorbit și despre patronul Neluțu Varga, despre care spune că nu s-a simțit bine din punct de vedere medical după eliminarea din preliminariile Champions League.
14.07.2022 | 20:45
Eliminarea rusinoasa a CFRului a avut urmari Finantatorul a suferit neplaceri medicale supararea a fost mare
Eliminarea rușinoasă a CFR-ului a avut urmări asupra sănății lui Neluțu Varga. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul campioanei României a mai spus că, în ciuda problemelor medicale pe care le-a avut Neluțu Varga, acesta a avut puterea să discute despre aducerea unui portar la echipă, așa cum și-a dorit Dan Petrescu.

Eliminarea rușinoasă a CFR-ului a avut urmări asupra sănății lui Neluțu Varga

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a dezvăluit că eliminarea rușinoasă a campioanei României din preliminariile Champions League, patronul Neluțu Varga nu s-a simțit bine din punct de vedere medical:

ADVERTISEMENT

„Suntem o echipă în continuare, suntem vinovați în măsura în care am fost părtași la câștigarea campionatului trecut, așa suntem acum vinovați pentru ce s-a întâmplat.

Discutăm la cald acum și apreciez înțelepciunea patronului de a nu lua decizii la cald. Supărarea e mare, mi-e greu să vin să vorbesc și cu dumneavoastră, nu trebuie să fugim și să întoarcem spatele.

ADVERTISEMENT

În continuare o spun, CFR e o echipă mult mai bună decât Pyunik și trebuia să ne calificăm fără probleme. Atât timp cât dai două goluri, nicio echipă din România nu avea voie să nu meargă mai departe”.

„Nici nu pot să mă uit la meciurile CFR-ului sau al naționalei României, deja simt că trăiesc anormal finalurile de meci și CFR m-a dus în această situație, cum a fost și cu Sepsi. S-a întâmplat și în campionatul trecut când am luat goluri după minutul 85.

ADVERTISEMENT

O să discutăm cu Dan Petrescu, îl lăsăm să se calmeze. Ne-am întâlnit cu patronul astăzi, nu știu de unde are atâta putere, pentru că supărarea a fost atât de mare încât a avut neplăceri medicale și îi urăm multă sănătate. Am discutat cu el despre următorul nostru transfer, este vorba despre un portar.

Voi fi și sunt suporterul tuturor echipelor românești, din păcate noi am ratat un obiectiv și e rău pentru tot fotbalul românesc, e trist dacă cineva se bucură de necazul unui club. Te bucuri când faci unele afirmații pe care le faci.

ADVERTISEMENT

Nu dezvolt subiectul ăsta, pentru că aș crea o polemică… același Dumnezeu a vrut ca noi să câștigăm campionatul dacă e să o luăm așa”, a mai spus Cristi Balaj, la TV DigiSport.

„Consecințe pot apărea oricând!”

Președintele CFR-ului a continuat și a explicat ce se va întâmpla la campioana României în următoarele zile, fiind de părere că este nevoie de câteva zile de liniște la club:

„Consecințe pot apărea oricând, noi lăsăm lucrurile să se calmeze, vrem să treacă câteva zile, vrem ca finanțatorul clubului să fie bine din punct de vedere medical”.

„Supărarea a fost atât de mare pentru că a pus suflet, a creat condiții și cu atât mai mult… stăteam și mă uitam la o persoană care a investit mult și a avut puterea necesară să aducem un portar așa cum ne-am propus de la început”, a mai spus Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT