Life

Eliminări-șoc la Puterea dragostei! 2 dintre concurenți, afară din emisiune

02.01.2021 | 14:53
Eliminarisoc la Puterea dragostei 2 dintre concurenti afara din emisiune
Urmează eliminări neașteptate la Puterea dragostei. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Urmează eliminări pe bandă rulantă la Puterea dragostei! În perioada următoare, cel puțin doi concurenți vor părăsi reality-show-ul matrimonial de la Kanal D, iar surprizele vor continua în săptămânile următoare.

Celebrele vloggerițe Reea și Tina au făcut câteva dezvăluiri despre ce urmează să se întâmple în emisiunea filmată în Istanbul (după cum știți, emisiunile sunt înregistrate cu câteva săptămâni înainte de difuzarea pe post), iar printre cei care vor pleca din show se numără și o fată.

ADVERTISEMENT

Andrada va fi una din concurentele eliminate la cererea ei, pentru că starea ei nu va fi una bună, iar decizia de a pleca din casă este cea mai confortabilă soluție pentru fată, căci vrea să își pună ordine în gânduri și în suflet, semn că această emisiunea a devenit peste puterea ei de a suporta.

Andrada și un băiat vechi de la Puterea dragostei vor fi eliminați în perioada care urmează

Pe lângă Andrada, despre care nu se știe dacă se va mai întoarce vreodată la Puterea dragostei, și un băiat va fi eliminat și este vorba despre unul din concurenții care au fost încă de la început în emisiune.

ADVERTISEMENT

Cele două youtuberițe nu au vrut să spună despre ce concurent este vorba, însă fanii emisiunii au început să speculeze în comentariile de pe rețeaua de socializare și cei mai mulți cred că ar putea să iasă fie Cristi Comănici, recent intrat, Alexandru sau George.

Nicos, printre favoriți în săptămânile care urmează

Una dintre surprizele din perioada care urmează va fi plasarea lui Nicos, care s-a reîntors și el în casă la finalul anului trecut, la fel ca Cristi Comănici, în topul favoriților.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Reea și Tina l-au susținut pe Nicos în tot parcursul lui în prima fază de ședere în casă, comportamentul de la reintrarea acestuia le-a cam dezamăgit. Fetele spun că nu le vine să creadă că l-au putut susține pe Nicos, însă nu regretă că au făcut asta, pentru că atunci când l-au promovat chiar a fost din suflet.