Eliminat de la Rio, Djokovic a luat o decizie surprinzătoare! Cum a ajuns în satul olimpic

Răzvan Scarlat   
in Sporturi
09/08/2016, 00:00
Eliminat de la Rio, Djokovic a luat o decizie surprinzătoare! Cum a ajuns în satul olimpic

Juan Martin del Potro este omul zilei la Rio după ce a reuşit să-l învingă în două seturi, 7-6, 7-6, pe numărul 1 mondial, Novak Djokovic.

Argentinianul, care a putut participa la Jocurile Olimpice doar după ce şi-a folosit clasamentul protejat, a fost susţinut frenetic din tribune.

Nu este pentru prima dată cînd Del Potro îi face zile fripte actualului număr 1 mondial. În 2012, la Londra, în finala mică a competiţiei, argentinianul a dispus de sîrb în meciul pentru bronz.

Interesant este faptul că, după interviuri, Djokovic a ales să plece în Satul Olimpic cu autobuzul, alături de restul sportivilor. Nu a optat pentru o limuzină sau alt mijloc de transport.

“Fără nici un dubiu, este una dintre cele mai dure înfrîngeri din viaţa şi cariera mea. Nu este uşor de gestionat, mai ales acum… Trebuie însă să mă descurc. Nu este nici prima şi nici ultima dată cînd pierd un meci de tenis. Dar cînd pierd la Olimpiadă, da, este cu totul diferit.

Del Potro a jucat mai bine şi a meritat să cîştige. A evoluat extraordinar şi trebuie să-l felicit. Sînt foarte trist şi dezamăgit, dar pe de altă parte mă bucur că un bun prieten de-al meu, un om care s-a chinuit cu accidentările în ultimii ani, şi-a revenit şi joacă la acest nivel”, a spus Djokovici.

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×