Eliminat din Liga Europa, Hagi este gata să renunţe la Tănase! Ajunge la Steaua?! “Vedem! Are oferte!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
05/08/2016, 00:04
Eliminat din Liga Europa, Hagi este gata să renunţe la Tănase! Ajunge la Steaua?! “Vedem! Are oferte!”

Gică Hagi susţine că Viitorul a părăsit cupele europene cu capul sus, în ciuda faptului că Gent s-a impus, în partida tur, la o diferenţă de cinci goluri.

„Este prima noastră participare în Europa. Am avut, pe teren, jucători născuţi în 1997, 1998, de la Academie. Sîntem mîndri de ceea ce am realizat. Nu avem de ce să avem capul plecat. O să merg cu puştii înainte. Eu am capul sus! Nu am luat gol în retur. Formăm jucători, propunem jucători. La Pandurii, poate, este cazul să spunem că au părăsit Europa cu capul plecat. Noi, nu! Nu este cazul!

Obiectivul în Liga 1 este să nu retrogradăm. Şi să propunem jucători pentru loturile naţionale. Dar şi pentru străinătate. Ne dorim să facem jocuri bune, să marcăm multe goluri. Nu discut despre interesul Stelei pentru Marin şi Tănase. Vedem ce va fi. Au mai multe oferte. Felicit Steaua pentru calificare”, a spus Hagi la finalul partidei.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×