Cele mai citite

Eliminat şi criticat! “Stancu nu ar fi trebuit să facă acele gesturi!”

Bogdan Stancu nu a terminat pe teren ultimul meci din 2014. Atacantul naţionalei României a fost eliminat în minutul 90 al partidei, după ce a primit al doilea galben....
30.12.2014 | 21:31
Eliminat şi criticat!
ADVERTISEMENT

Bogdan Stancu nu a terminat pe teren ultimul meci din 2014. Atacantul naţionalei României a fost eliminat în minutul 90 al partidei, după ce a primit al doilea galben.

La finalul partidei, terminată 0-0 cu Giresunspor, preşedintele clubului Genclerbirligi, Ilhan Cavcav, a declarat că arbitrul a avut dreptate cînd l-a eliminat pe atacantul român.”Nu vrem să îi criticăm pe arbitri, dar Abdullah Yilmaz a luat o decizie de începător la primul cartonaş galben. Nu mai avem ce să facem, asta este decizia. Însă arbitrul a avut mare dreptate cînd i-a arătat lui Stancu al doilea cartonaş galben. Un fotbalist matur ca Stancu nu ar fi trebuit să facă acele gesturi către arbitru. La a doua fază arbitrul a fluierat. Ce era să facă, să bage fluierul în buzunar, să îl înghită? Nu este frumos, fotbaliştii trebuie să îşi stăpînească nervii“, a spus Ilhan Cavcav.

ADVERTISEMENT

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri