Sporturi

Elina Svitolina a mărturisit că are o relaţie cu francezul Gael Monfils: “Ieşim împreună!”

17.01.2019 | 21:00
Elina Svitolina a mărturisit că are o relaţie cu francezul Gael Monfils

Elina Svitolina a mărturisit că are o relaţie cu francezul Gael Monfils. Elina Svitolina, locul 7 WTA şi favorita numărul 6 la primul turneu de Grand Slam al anului, a mărturisit la Melbourne că a început să se întâlnească cu un cunoscut jucător de tenis din circuitul masculin. Astfel, ucraineanca, deja calificată în turul al treilea la turneul major de la Antipozi, a declarat că are o relaţie cu francezul Gael Monfils, în vârstă de 32 de ani.

Câştigătoare la Turneul Campioanelor în 2018, Elina Svitolina are parte de un turneu Australian Open foarte bun până acum, sportiva din Ucraina nu a pierdut niciun set şi este deja în turul al treilea, acolo unde o va întâlni pe chinezoaica Shuai Zhang, locul 42 WTA. Nici pe plan personal nu se poate plânge. Se pare că noua relaţie pe care o are cu magicianul din circuitul masculin de tenis, Gael Monfils, îi este foarte benefică şi o împlineşte. Ea a recunoscut de curând că se simte bine în prezenţa jucătorului din Franţa.

Elina Svitolina se întâlneşte cu francezul Gael Monfils

“Ieşim împreună. Mă sprijină şi eu sunt alături de el. Înţelege prin ce trec, eu înţeleg prin ce trece el. Este super”, a declarat Svitolina în Australia. De altfel, francezul şi-a făcut apariţia în loja susţinătorilor Elinei la meciul ei din turul secund disputat contra slovacei Viktoria Kuzmova, locul 48 WTA, meci pe care l-a câştigat după doar o oră şi opt minute de joc. În primul tur, Svitolina a trecut de sportiva din Elveţia, Viktorija Golubic, locul 103 WTA, scor 6-1, 6-2.

De partea cealaltă, lucrurile nu au mers la fel de bine şi pentru Gael Monfils, care a fost eliminat încă din turul al doilea la Australian Open. El a cedat în patru seturi în faţa tânărului american, Taylor Fritz, locul 50 ATP, scor 3-6, 7-6, 6-7, 6-7. În primul tur la Melbourne a trecut de bosniacul Damir Dzumhur în doar o oră şi 21 de minute de joc, scor 6-0, 6-4, 6-0.