Sporturi

Elina Svitolina, a șaptea jucătoare calificată la Turneul Campioanelor! Ucraineanca își poate apăra trofeul

14.10.2019 | 11:15
Elina Svitolina a saptea jucatoare calificata la Turneul Campioanelor Ucraineanca isi poate apara trofeul
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Elina Svitolina este a șaptea jucătoare calificată la Turneul Campioanelor de la Shenzhen, care se va desfășura în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie. Ucraineanca este câștigătoarea de anul trecut a marii finale, atunci când a învins-o în trei seturi pe americanca Sloane Stephens la Singapore.

Elina Svitolina, a șaptea jucătoare calificată la Turneul Campioanelor

Elina Svitolina, care s-a înscris în această săptămână la turneul de la Moscova pentru a nu avea emoții cu participarea la Shenzhen, este a șaptea jucătoare calificată la Turneul Campioanelor, după Ashleigh Barty, Karolina Pliskova, Simona Halep, Bianca Andreescu, Naomi Osaka și Petra Kvitova. În condițiile în care Serena Williams nu este interesată de această competiție, pentru ultimul loc calificant se luptă Kiki Bertens și Belinda Bencic.

ADVERTISEMENT

”Turneul Campioanelor are un loc special în inima mea deoarece acolo am câștigat cel mai important trofeu din carieră. Sunt foarte bucuroasă că voi fi prezentă pentru a treia oară la WTA Finals și abia aștept să vizitez Senzhenul pentru prima oară”, a declarat Elina Svitolina, conform site-ul oficial al WTA.

Elina Svitolina sărbătorind câștigarea Turneului Campioanelor în 2018

Darren Cahill merge cu Simona Halep la Turneul Campioanelor

Simona Halep va încerca să participe la Turneul Campioanelor de la Shenzhen, ea începând recuperarea la spate după accidentarea suferită la Wuhan și care s-a agravat la Beijing. Ea va fi ajutată la marea finală de australianul Darren Cahill, cel care va relua oficial colaborarea cu Simona odată cu începerea sezonului 2020. Tehnicianul a dezvăluit că va fi aproape de eleva sa la competiția din China.

ADVERTISEMENT