Sport

Elina Svitolina, victorie clară în fața Anastasiei Potapova la Monterrey. Declarații emoționante după meci. Video

Ucraineanca Elina Svitolina a învins-o pe rusoaica Anastasia Potapova în primul tur la WTA Monterrey, iar după meci a acordat câteva declarații emoționante.
02.03.2022 | 07:41
Elina Svitolina victorie clara in fata Anastasiei Potapova la Monterrey Declaratii emotionante dupa meci Video
ADVERTISEMENT

Jucătoarea ucraineană de tenis Elina Svitolina (15 WTA, cs 1), a trecut cu 6-2, 6-1 de rusoaica Anastasia Potapova (115 WTA) în primul tur la WTA Monterrey, turneul din Mexic dotat cu premii de 239.477 de dolari.

Elina Svitolina a controlat meciul cu Anastasia Potapova de la un capăt la celălalt

A fost un meci fără istoric, în care Svitolina nu și-a pierdut niciodată serviciul, iar în setul secund a avut o serie de șase gameuri câștigate la rând.

ADVERTISEMENT

A fost un meci special pentru mine. Sunt într-o dispoziție foarte tristă, dar fericită că joc tenis aici.

Eram concentrată. Eram într-o misiune pentru țara mea. De la început, a fost important să fiu pregătită pentru orice îmi iese în cale”, a declarat Elina Svitolina după meci.

ADVERTISEMENT

Elina Svitolina a confirmat că toate câștigurile ei de la WTA Monterrey ajung la armata Ucrainei

Ulterior, ucraineanca a fost rugată să transmită un mesaj celor care au susținut-o la meciul împotriva Anastasiei Potapova.

Este un moment foarte important. Toate premiile pe care le câștig aici sunt pentru armata ucraineană, așa că vă mulțumesc foarte mult pentru sprijin”, a spus ea.

ADVERTISEMENT

După tragerea la sorți, Elina Svitolina a anunțat că refuză să joace la Monterrey împotriva vreunui adversar din Rusia sau Belarus, dacă steagurile și celelalte simboluri care indică țara adversarelor nu vor fi înlăturate în timpul partidelor.

Următoarea adversară a Elinei Svitolina este bulgăroaica Viktoria Tomova (103 WTA, venită din calificări), care a trecut de Diane Parry (Franța, 100 WTA, venită din calificări) cu 6-4, 6-0.

ADVERTISEMENT