Sport

Elina Svitolina și Gael Monfils s-au căsătorit. Imagini spectaculoase de la nunta anului în tenis. Foto

Unul dintre cele mai simpatice cupluri ale tenisului a ajuns în fața altarului. Surprinzător sau nu, imaginile publicate pe rețelele de socializare au făcut imediat înconjurul lumii.
17.07.2021 | 10:17
Elina Svitolina și Gael Monfils s-au căsătorit. Imagini spectaculoase de la nunta anului în tenis. Foto
Elina Svitolina și Gael Monfils s-au căsătorit. Sursa foto: Twitter
ADVERTISEMENT

La aproape doi ani de când sunt împreună, fără a lua în considerare și scurtele „pauze” din relația lor, Elina Svitolina (26 de ani) și Gael Monfils (34 de ani) au decis să-și unească destinele. Fericitul eveniment a avut loc în cursul zilei de vineri, 16 iulie, la Nyon, în Elveția.

Deși au ales o locație inedită, ferită de ochii lumii, mai multe imagini au ajuns imediat pe rețelele de socializare. „Vinovatul”? Nimeni altul decât antrenorul de tenis Yulian Svitolin.

ADVERTISEMENT

Cei doi jucători de tenis (ea pe locul 6 WTA, el pe locul 19 ATP) și-au declarat iubire veșnică la doar câteva luni după împăcarea definitivă. E de prisos să mai spunem că povestea lor de dragoste a ținut o vreme bună primele pagini ale ziarelor de scandal.

Elina Svitolina și Gael Monfils și-au unit destinele. Primele imagini

Nici nu au apucat fanii să afle din mediul online despre logodna lor, că Elena Svitolina și Gael Monfils s-au și grăbit să devină în mod oficial soț și soție. De altfel, ucraineanca și-a pus recent fanii pe jar cu un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elina Svitolina (@elisvitolina)

Ultima postare publicată de domnișoara Svitolina”, le-a transmis aceasta tuturor celor care îi urmăresc contul de Instagram, alături de o fotografie incendiară, la plajă, în Monte Carlo.

Nunta a avut, însă, loc, într-o destinație inedită, departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, pe rețelele de socializare au apărut imediat o mulțime de fotografii, spre satisfacția internauților, care au avut grijă să răsplătească simpaticul cuplu cu o mulțime de like-uri și inimioare.

ADVERTISEMENT

Svitolina și Monfils, dragoste cu năbădăi

Elina și Gael Monfils și-au început relația în ianuarie 2019, dar au decis, în vara aceluiași ani, să meargă pe drumuri separate. Sau cel puțin așa părea, pentru că povestea lor de dragoste avea să continue, câteva luni mai târziu.

Și asta nu e tot. Din motive doar de ei știute, cei doi s-au despărțit din nou, în februarie 2021, dar următoarea împăcare a fost definitivă. La scurt timp după ce a primit inelul de logodnă, frumoasa ucraineancă a devenit în mod oficial doamna Monfils.

ADVERTISEMENT

Elina și cu mine am decis să luăm o pauză de la relație. Decizia a fost incredibil de grea, pentru că încă ne iubim.

Dar suntem doi foarte buni prieteni care au realizat că este momentul să ne oferim spațiu și să ne ajutăm reciproc să trăim vieți cât mai fericite și cât mai împlinite.

ADVERTISEMENT

Nu vom face mai multe comentarii și vă mulțumim anticipat pentru că ne respectați intimitatea”, anunța francezul, spre nemulțumirea fanilor. Din fericire, cei doi sunt acum soț și soție.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE