Sporturi

Elina Svitolina și Gael Monfils s-au despărțit! Au rezistat 6 luni împreună

08.06.2019 | 13:28
Elina Svitolina și Gael Monfils s-au despărțit! Au rezistat 6 luni împreună (1)

Unul dintre cele mai la modă cupluri din tenis a fost Svitolina – Monfils. Cei doi jucători s-au cuplat la începutul anului și de atunci relația lor a ținut capul de afiș al ziarelor și site-urilor de profil. Fiecare poză cu cei doi a devenit virală și tot ceea ce făceau Elina și Gael era o știre. Însă, The Tennis Time anunță că relația lor a luat sfârșit. 

Elina Svitolina și Gael Monfils s-au despărțit! Au rezistat 6 luni împreună

Elina Svitolina și Gael Monfils au rezistat doar 6 luni împreună. Despărțirea nu a fost confirmată în mod oficial de unul dintre cei doi, însă contul de cuplu de pe Instagram a fost șters. În plus, cei doi și-au șters pozele pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare și au renunțat în a se urmări unul pe celălalt online.

Gael Monfils a apărut pentru prima dată în loja Elinei Svitolina la Australian Open. Atunci, jucătoarea din Ucraina a vorbit pentru prima dată despre relația lor: “Amândoi suntem jucători de top și ne așteptăm la reacția fanilor. Lucrurile pe care dorim să le arătăm apar pe rețelele de socializare. Celelalte lucruri, pe care nu vrem să le facem publice, le ținem pentru viața noastră privată. Știm care sunt prioritățile pentru viața noastră”, spunea Svitolina la puțin timp după ce relația lor a ieșit la iveală.

Svitolina și Monfils au făcut deliciul presei în perioada în care au format un cuplu. Cei doi au dat mai multe interviuri în care povesteau lucruri inedite despre relația lor: “Avem parte de multă atenție, dar nu mă surprinde pentru că Eli este una dintre cele mai bune jucătoare din lume. Sunt foarte fericit cu ea. Ne iubim. Nu contează ce sport ar face, eu tot aș merge cu ea în Dubai. Tenisul este doar unul dintre lucrurile care ne unesc”, spunea Monfils în urmă cu trei luni.

Elina Svitolina și Gael Monfils s-au despărțit! Au rezistat 6 luni împreună (1)
Elina Svitolina și Gael Monfils s-au despărțit! Au rezistat 6 luni împreună (1)

Elina Svitolina nu are un sezon atât de bun. Nu a câștigat niciun turneu în acest an și de la Indian Wells, turneu în care a ajuns în semifinale, nu a mai câștigat niciun meci până la Roland Garros, fiind eliminată în primul meci la Miami, Madrid și Roma.

  • 6 luni au stat împreună Svitolina și Monfils
  • 9 WTA este locul Elinei Svitolina
  • 17 ATP este locul ocupat de Gael Monfils