Life

Elisabeta Turcu a dezvăluit secretul mariajului de 40 de ani cu soțul ei: “Nu sunt numai petale de trandafiri”

Elisabeta Turcu a dezvăluit care este secretul mariajului de 40 de ani cu soțul ei. Iată ce a spus interpreta de muzică populară despre partenerul său.
20.11.2022 | 18:55
Elisabeta Turcu a dezvaluit secretul mariajului de 40 de ani cu sotul ei Nu sunt numai petale de trandafiri
Elisabeta Turcu, secretul mariajului de 40 de ani cu soțul ei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Elisabeta Turcu și soțul ei sunt căsătoriți de patru decenii, iar artista a explicat care este secretul mariajului lor. Cântăreața a ținut să precizeze că lucrurile nu sunt mereu simple într-o căsnicie.

Elisabeta Turcu și soțul ei, 40 de ani împreună

Interpreta de muzică populară și soțul ei au împlinit 40 de ani de căsnicie în septembrie, iar artista a dezvăluit cum au reușit să reziste atât de mult timp împreună.

ADVERTISEMENT

Soțul Elisabetei Turcu i-a fost alături solistei de fiecare dată când a avut nevoie.

În plus, după ce s-a născut copilul lor, amândoi s-au ocupat de creșterea acestuia în egală măsură. Cântăreața pleca în turnee, iar partenerul ei de viață stătea cu copilul și s-au înțeles perfect.

“De curând, în septembrie, am împlinit 40 de ani de căsnicie.

El plecat o perioadă, după aceea din cauza unei probleme de sănătate s-a retras și mi-a fost sprijinul permanent în toate drumurile pe care le-am avut, în spectacole, la petreceri familiale, m-a însoțit peste tot.

ADVERTISEMENT

Pe vremea când eu eram în turnee el a avut grijă de copilul nostru și uite așa ne-am înțeles.”, a declarat Elisabeta Turcu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

În cadrul aceluiași interviu, interpreta a vorbit și despre soțul său, despre care a spus că este un om bun.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a mai precizat că o căsnicie nu este deloc ușoară, dar a reușit de fiecare dată să gestioneze tensiunile și situațiile neplăcute apărute de-a lungul timpului.

“E un om bun, blajin. Ne-am înțeles foarte bine. Căsnicia nu este ușoară. Mai lasă unul, mai lasă altul, mai vorbești, te mai superi te mai împaci.

ADVERTISEMENT

Asta este căsnicia, nu sunt numai petale de trandafiri. Cine spune asta, nu este așa.”, a mai spus Elisabeta Turcu, conform sursei citate.

Ce spune Elisabeta Turcu despre gelozia în cuplu

Solista a fost întrebată dacă soțul ei este o persoană geloasă. Elisabeta Turcu a spus că ea a fost mai geloasă decât partenerul ei de viață, mai ales atunci când erau mai tineri.

“El nu a fost un om gelos, mai geloasă am fost eu în tinerețe.”, a spus îndrăgita interpretă de muzică populară.

Elisabeta Turcu a trecut printr-o mare suferință acum ceva timp. Unul dintre frații săi a decedat atunci când artista avea doar 5 ani, chiar în perioada Paștelui. Unul dintre vecini l-a aruncat într-un râu pe fratele solistei.

ADVERTISEMENT