Sporturi

Elise Mertens, atacată pe pagina ei de facebook de fanii Simonei Halep! Insultată și jignită: “Ești o trișoare!”

16.02.2019 | 23:27
Elise Mertens atacata pe pagina ei de facebook de fanii Simonei Halep Insultata si jignita Esti o trisoare

Momentul din setul secund, când jucătoarea din Belgia a cerut timeout medical într-un moment de vis pentru fostul lider mondial, a stârnit furia internauților. Elise Mertens, atacată pe pagina ei de facebook de fanii Simonei Halep.

Sutele de comentarii la ultima postare a lui Mertens au fost, în majoritate, jignitoare la adresa belgiencei. Suporterii români au jignit-o pe sportiva clasată pe locul 21 WTA, considerând că a simulat accidentarea.

Elise Mertens, atacată pe pagina ei de facebook de fanii Simonei Halep! “Să-ți fie rușine!”

Pauza solicitată de Elise Mertens pentru o presupusă accidentare, în setul doi, a declanșat, la finalul meciului, un potop de acuze ale susținătorilor români la adresa adversarei acesteia. Astfel, fanii lui Halep, care a cerut și ea un timeout medical în meci, au luat cu asalt pagina personală de facebook a lui Mertens și au făcut-o cu ou și cu oțet.

Câteva dintre sutele de comentarii împotriva câștigătoarei de la Doha:

“Durerea ta falsă era de fapt durerea că Simona juca mai bine decât tine! A fost o victorie josnică!”

“Proasto, ai învățat de la perfidele de Wozniacki și Clijsters? Iar la mingi stăteai 30 de secunde cu h……….l ăla de arbitru, ca Sharapova? Ai avut mentori buni, Clijsters si Henin, ambele cheaters”

“Ești varză. Ai oprit meciul pentru o falsă problemă de sănătate doar pentru a-i tăia ritmul simonei. Lipsă de fair play și de respect”

“Dacă ai cerut timeout medical ca Wozniacky la AO anul trecut, ca Wozniacky să pățești. Artrita reumatoidă să te pască!”

“Să-ți fie rușine, Elise! Când nu ai mai avut nici o soluție pe teren ai cerut timeout medical”

“Simona este cea mai bună! Ești o trișoare!”

Elise Mertens pagină de facebook
Sute de comentarii ale susținătorilor Simonei Halep au invadat pagina personală de facebook a jucătoarei Elise Mertens

Gestul care i-a scos din minți pe români!

Momentul la care fac referire suporterii Simonei Halep s-a petrecut în setul secund. Atunci, la scorul de 2-0 pentru Simona, Elise Mertens a cerut timeout medical. Halep reușise să câștige cinci game-uri consecutive și Mertens era în derivă!

Elise Mertens Simona Halep
Elise Mertens a întors meciul cu Simona Halep în favoarea ei după ce a plecat la vestiare pentru a primi îngrijiri medicale

Belgianca a plecat la vestiare, de unde a revenit după 7 minute și 55 de secunde! O adevărată veșnicie într-o asemenea finală. Halep a părut din ce în ce mai nervoasă după acest episod, fiind scoasă din ritmul senzațional pe care îl avusese până atunci.

Mertens a câștigat setul secund cu 6-4 și apoi a tranșat și decisivul cu 6-3. Interesant este că belgianca apelase la un timeout medical asemănător și în semifinala cu Kerber.