Sporturi

Elise Mertens, despre finala de la Doha cu Simona Halep. “Trebuie să fiu agresivă!”

16.02.2019 | 09:56
Elise Mertens despre finala de la Doha cu Simona Halep Trebuie sa fiu agresiva

Belgianca Elise Mertens a vorbit despre finala pe care o va disputa împotriva Simonei Halep, azi, de la ora 17.00, la turneul de la Doha. Aceasta susține că nu se teme de jucătoarea care a ocupat până de curând locul unul în clasamentul WTA.

Elise Mertens știe și ce are de făcut pentru a reuși să se impună în finala pe care o va juca împotriva Simonei Halep. Jucătoarea din Belgia vrea să fie agresivă în meciul de azi, dar în acelaști timp relaxată. Belgianca vrea să joace contra sportivei care de luni va ocupa locul 2 în clasamentul WTA fără presiune.

Ce zice Elise Mertens despre finala de la Doha cu Simona Halep

“Tenisul e plin de surprize. Cred că în tenisul feminin valorile sunt foarte apropiate. Oricine poate pune probleme dacă muncește din greu. Cred că dacă ai mai jucat într-o finală știi ce emoții apar și știi ce ai de făcut. De aceea sunt încrezătoare. Sunt încrezătoare și pentru că știu că vin după un meci foarte bun. Sigur că și Simona are foarte multă experiență la un duel dificil.

Cred că pot juca relaxată și asta trebuie să fac. Atunci când joci fără presiune joci cel mai bine. Trebuie să fiu agresivă, dar nu prea mult. Simona poate returna o mulțime de mingi, însă pot spune că sunt pregătită”, a spus Elise Mertens după ce a reușit să se califice în finala de la Doha.

Simona Halep s-a calificat în finala de la Doha după ce a trecut în semifinale de Elina Svitolina. Sportiva noastră s-a impus cu scorul de 6-3, 3-6, 6-4. De partea cealaltă, Elise Metens a trecut de Angelique Kerber (6 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-1.

Simona Halep și Elise Mertens se vor întâlni sâmbătă, 16 februarie de la ora 17.00, în finala turneului WTA de al Doha. Partida o să fie transmisă de Digi Sport 1, iar toate fazele importante se vor putea vedea pe www.fanatik.ro.