Sporturi

Elise Mertens, gest oribil la Dubai! A procedat la fel ca în meciul cu Simona Halep, dar nu i-a ieșit

18.02.2019 | 17:59
Elise Mertens gest oribil la Dubai A procedat la fel ca in meciul cu Simona Halep dar nu ia iesit

Jucătoarea de tenis Elise Mertens, locul 16 WTA, a făcut un gest oribil în timpul meciului din primul tur al turneului de la Dubai. La fel ca în finala cu Simona Halep de la Doha, sportiva din Belgia a întrerupt întâlnirea cu chinezoaica Lin Zhu într-un moment complicat și a cerut intervenția medicului.

Elise Mertens a câștigat turneul de săptămâna trecută de la Doha în fața Simonei Halep, dar a apelat la un truc murdar pentru a opri o serie foarte bună a româncei. La scorul de 6-3, 2-0 pentru Halep, belgianca a cerut intervenția medicului și a scos-o din ritm pe jucătoarea noastră. Fanii au reacționat imediat pe rețele de socializare și au criticat-o pe Mertens pentru gestul făcut.

Elise Mertens se bucură după victoria obținută în fața Simonei Halep în finala de la Doha
Elise Mertens se bucură după victoria obținută în fața Simonei Halep în finala de la Doha

Elise Mertens, gest oribil și la Dubai

Elise Mertens a repetat gestul oribil și la întâlnirea cu Lin Zhu, din runda inaugurală a turneului de la Dubai. Ea a făcut break în decisiv și s-a desprins la 3-2 și totul părea în regulă, dar apoi a pierdut două ghemuri la rând, s-a ajuns la 3-4, iar belgianca a cerut din nou time-out medical pentru a-și scoate adversara din ritm. Însă, de această dată trucul nu i-a mai ieșit, iar Elise Mertens a fost învinsă cu 7-5 în decisiv.

”A cerut iar intervenția medicului pentru dureri de spate. Este o trișoare. Sper să aibă probleme la fiecare turneu de acum încolo”, a scris un fan pe Twitter. Și alți împătimiți ai tenisului au reacționat la fel și au acuzat-o pe jucătoarea din belgia că trișează când cere time-out medical.

Elise Mertens a învins-o pe Simona Halep cu scorul de 3-6, 6-4, 6-3, în finala turneului de la Doha. Referitor la momentul în care a cerut întreruperea meciului și intrarea fizioterapeutului, belgianca a spus că nu a trișat cu nimic și chiar a avut probleme la spate. Ea a menționat că i s-a blocat spatele.