Sport

Eliza Samara a schimbat paleta cu pistolul: „M-am simțit ca într-un film cu James Bond”

Eliza Samara ar putea schimba oricând disciplina sportivă. Multipla campioană europeană la tenis de masă a demonstrat reale calități și în poligonul de tir.
27.01.2022 | 09:23
Eliza Samara a schimbat paleta cu pistolul Mam simtit ca intrun film cu James Bond
ADVERTISEMENT

Veterana lotului național de tenis de masă al României, Eliza Samara, se pregătește într-un mod inedit pentru Campionatele Europene din Germania.

Stelista a arătat că nu degeaba este legitimată la Clubul Sportiv al Armatei și a demonstrat reale calități în poligonul de tir. A ciuruit țintele.

ADVERTISEMENT

Eliza Samara: ”M-am simțit un pic ca într-un film cu James Bond”

Cvadruplă campioană europeană la tenis de masă, Eliza Samara nu ezită să încerce sporturi noi. Recent Eliza a participat la o sesiune de trageri cu pistolul.

Nu a avut nevoie de prea multă acomodare care să ciuruiască la propriu țintele. Și totuși, deși a impresionat, spune că e mai periculoasă cu paleta în mână, decât cu arma.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi să joace într-o peliculă din seria ”James Bond”, jucătoarea de tenis de masă ar prefera un sportiv în rolul principal.

”Nu mi-a fost ușor la început! Este un sport foarte greu! Nu este nici o legătură între tenis de masă și tir…aici s-a văzut că n-am stare.

ADVERTISEMENT

Sută la sută sunt mai periculoasă cu paleta, decât cu pistolul. Fac mai multe victime … M-am simțit un pic ca într-un film cu James Bond, doar că l-aș vrea partener pe Rafael Nadal”, a declarat sportiva.

Vrea un nou titlu continental

De-a lungul carierei Eliza Samara a obținut rezultate impresionante în sportul cu mingea de celuloid. Dovadă stau cele patru titluri continentale pe care le-a cucerit.

ADVERTISEMENT

Ediția din acest an va fi găzduită de Munchen, în perioada 13-21 august, iar Samara are de gând să cucerească o nouă medalie de aur pentru România. Ultima a câștigat-o în 2016.

Anul trecut Eliza a cucerit medalia de bronz la europenele individuale de la Varșovia și pe cea de argint la întrecerile continentale pe echipe de la Cluj-Napoca.

”Vreau să-mi apăr medalia la Munchen și sper să merg și mai departe, să cuceresc aurul european”, a punctat multipla campioană a României.

ADVERTISEMENT