Life

Eliza și Cosmin Natanticu au trecut prin clipe grele la Asia Express. Ce s-a întâmplat în autocar, în drum spre Turcia

Soții Natanticu au fost puși în dificultate la Asia Express. FANATIK vă spune ce s-a întâmplat în autocar, în drum spre Turcia
25.09.2021 | 15:34
Eliza si Cosmin Natanticu au trecut prin clipe grele la Asia Express Ce sa intamplat in autocar in drum spre Turcia
Eliza și Cosmin Natanticu au trecut prin clipe grele la Asia Express. Ce s-a întâmplat în autocar, în drum spre Turcia Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Sezonul patru din Asia Express este urmărit de milioane de români. Fanii celor nouă echipe sunt cu ochii pe aventurile concurenților lor preferați.

Și nu sunt unele tocmai ușoare. Pe lângă provocările show-ului, participanții au parte și de alte dificultăți, de data aceasta cauzate de pandemie.

ADVERTISEMENT

Eliza și Cosmin Natanticu au trecut prin clipe grele la Asia Express. Ce s-a întâmplat în autocar, în drum spre Turcia

Soții Natanticu sunt una dintre cele mai puternice echipe de la Asia Express. Cei doi au trecut cu brio peste multe probe și au avut rezultate foarte bune.

Dar zilele nu le-au fost chiar ușoare. Cel doi au povestit că au avut parte și de momente mai dificile. Una dintre cele mai mari provocări a fost chiar în prima zi.

ADVERTISEMENT

Pe drum spre Turcia, în autocar, s-a organizat o petrecere pe cinste. Cosmin a dezvăluit că nu a ținut cont că îl așteaptă clipe grele și a depășit măsura.

Efectele s-au văzut în ziua următoare, când nu s-a simțit prea bine: „am petrecut cu toții, dar eu un pic mai mult. Când a început cursa, la ora șapte dimineața, nu am crezut că nu mă prinde ora nouă.

ADVERTISEMENT

„Nu ne-au dat apă, ne-au dat hanorace, pelerine, a fost foarte grea prima zi. Am fost foarte norocoși, pentru că am găsit imediat și cazare”, a spus acesta, în platoul Xtra Night Show, potrivit SpyNews.

Provocări serioase pentru soții Natanticu

Eliza Natanticu a mărturisit că s-a pregătit pentru aventura de pe Drumul Împăraților. Aceasta a povestit că a făcut sport și yoga înainte de plecare.

ADVERTISEMENT

Ea a mai spus că a fost foarte greu, în special, să găsească cazare. Într-o noapte chiar au primit ajutor de la membrii producției, pentru că nu aveau unde să doarmă.

Foarte puțini dintre localnici vorbeau engleză, ceea ce a făcut lucurile și mai dificile, dar nici pandemia nu a ajutat cu nimic: „noi am căutat, am mers foarte mult pe străzi, noi avem cu noi operatorul, reporterul și în spate mai avem șoferul și dacă pățim ceva, se cheamă paza”.

„Cred că Irina avea pentru fiecare o casă pregătită, fiind lockdown, în cazul în care nu găseau cazare și știau că e foarte greu să găsești cazare. De la 6 seara, până la 12 noaptea, tu cauți,” a povestit Eliza.

ADVERTISEMENT