Life

Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express au fost la un pas de divorț: „Te marchează foarte tare”

Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express au fost la un pas de divorț. Actrița a vorbit despre greutățile prin care au trecut cei doi.
23.10.2021 | 16:08
Eliza si Cosmin Natanticu de la Asia Express au fost la un pas de divort Te marcheaza foarte tare
Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express au fost la un pas de divorț: „Te marchează foarte tare” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Eliza și Cosmin Natanticu au avut probleme de-a lungul căsniciei și au fost chiar la un pas de despărțire. Blondina a vorbit, în cadrul unei emisiuni, despre cea mai dificilă perioadă pe care au traversat-o.

Cu ceva timp în urmă, Cosmin Natanticu a participat la o competiție de unde a venit schimbat. Eliza a fost marcată de acest lucru și a mărturisit că ea și partenerul ei de viață au fost la un pas să pună capăt căsniciei.

ADVERTISEMENT

Eliza și Cosmin Natanticu, la un pas de divorț

Eliza și Cosmin Natanticu sunt căsătoriți de trei ani și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Din căsnicia celor doi nu au lipsit problemele, așa cum a recunoscut actrița într-o emisiune TV.

Eliza a povestit cum, la un moment dat, ea și partenerul ei au fost la un pas de divorț. Totul s-a întâmplat după ce Cosmin Natanticu s-a întors dintr-o competiție foarte schimbat, lucru care le-a pus în pericol mariajul.

ADVERTISEMENT

Actrița și cântăreața este conștientă că niciun cuplu nu este perfect și că e important ca amândoi să depună eforturi pentru ca relația să funcționeze.

„Te marchează foarte tare toate experiențele, te schimbă. S-a întors și nu mai era cum era, când a intrat în cameră îl vedeam.

ADVERTISEMENT

Era să ne despărțim, am avut certuri, dar vă dați seama că nu există cuplu perfect. Trebuie să lași de la tine, trebuie să vrei, să lași de la tine ca lucrurile să funcționeze”, a povestit Eliza Natanticu la Xtra Night Show.

După o perioadă, cei doi au reușit să ajungă la o înțelegere și să îndrepte lucrurile în căsnicia lor.

ADVERTISEMENT

„A durat cam o lună momentul de cumpănă. Când am zis că vreau să plec din relație s-a întâmplat ceva, Dumnezeu a trimis un înger și i-a dat 2-3 palme lui Cosmin că uite o pierzi pe domnișoara asta”, a continuat Eliza Natanticu.

Ce greutăți au întâmpinat soții Natanticu la Asia Express

Eliza și Cosmin Natanticu fac echipă în cel de-al patrulea sezon Asia Express. Deși au întâmpinat obstacole pe Drumul Împăraților, cei doi au reușit să treacă peste acestea și să meargă mai departe.

Una dintre cele mai mari probleme a fost autostopul, apoi găsirea unui loc unde să rămână peste noapte. Din cauza pandemiei, cei mai mulți concurenți s-au confruntat cu astfel de dificultăți.

„Au fost multe lucruri care ne-au dat de furcă amândurora. Cum ar fi pandemia, pentru că oamenii era sceptici să te ia în mașină sau în casă, lucru foarte firesc, de altfel, sau căldura, kilometri întregi de mers pe jos, cu rucsacul în spate, rucsac care nu era deloc uşor şi, desigur, foamea.

Dar, sincer, cel mai greu era la ocazie, pentru că stăteam cu orele și nu te lua nimeni, era foarte frustrant!”, a declarat Cosmin Natanticu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: