Life

Eliza și Cosmin Natanticu, gata să devină părinți. Ce spun concurenții de la Asia Express 4

Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express 4 sunt un cuplu foarte frumos și unit, care se gândește la următorul pas.
31.10.2021 | 21:35
Eliza si Cosmin Natanticu gata sa devina parinti Ce spun concurentii de la Asia Express 4
ADVERTISEMENT

Cei doi concurenți de la Antena 1 au dezvăluit că sunt gata să devină părinți, blondina subliniind faptul că nu vrea un singur copil, ci doi. Mai exact, vrea să aducă pe lume gemeni.

Singurul incovenient pe care-l întâmpină în momentul de față Eliza Natanticu este pandemia de coronavirus, lucru care o face să nu se grăbească în acest sens.

ADVERTISEMENT

Soția lui Cosmin Natanticu este speriată ușor de ideea de a naște într-un spital având în vedere condițiile, dar și pentru că în trecut a luat o baterie dintr-o unitate medicală.

Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express vor să aducă pe lume un copil

„Ne dorim, însă nu s-a întâmplat. Am mai pus în balanță ceea ce se întâmplă acum cu COVID, cu anumite situații.

ADVERTISEMENT

Nu știu, parcă mă înspăimântă ideea de a naște într-o meternitate sau într-un spital, unde sunt tot felul de cazuri, de microbi, bacterii.

Nu sunt vremurile cele mai bune, nu judec pe nimeni, vorbesc strict din ce îmi doresc eu, dar dacă Dumnezeu ne dă și ne ajută, ne face un cadou frumos, o să-l primim cu mare drag.

ADVERTISEMENT

Eu aș vrea gemeni. Am zis să facem doi deodată. Cred că aș fi o mamă bună”, a declarat Eliza Natanticu, în cadrul emisiunii „Cea mai tare din parcare”, de la Antena Stars.

Eliza Natanticu, concurentă în emisiunea X Factor, de la Antena 1

Frumoasa blondină și comediantul Cosmin Natanticu sunt împreună de câțiva ani, iar în anul 2018 au pășit în fața altarului pentru a-și uni destinele.

ADVERTISEMENT

Eliza Natanticu provine dintr-o familie de artiști, ambii părinți fiind actori, pasiune pe care a moștenit-o și ea. Ulterior, și-a încercat norocul cu dansul, dar și cu muzica.

În anul 2016 concurenta de la Asia Express a apărut în cadrul emisiunii X Factor, de la Antena 1, în perioada în care încă se numea Georgescu.

Jurații cunoscutului show i-au acordat vedetei patru de „DA” pentru interpretarea piesei „Cry Baby” de Janis Joplin, lucru care i-a dat mai multă încredere în ea.

ADVERTISEMENT